Call of Duty Cold War ve Modern Warfare 2019 alınır mı?

EmircanD

Kilopat
Bu iki oyun 514 TL. Hem campaign oynamak istiyorum hem de multiplayer. Multiplayer oyuncu sayıları iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlaşılmasın ikisi ayrı ayrı 514 TL. İkisi toplam 1028 TL, Battle Net üzerinden.

Yanlış anlaşılmasın ikisi ayrı ayrı 514 TL. İkisi toplam 1028 TL, Battle Net üzerinden.
BattleNet nasıl oluyor? Kendi siteleri biliyorum da Origins gibi bir sey mi kendi hesaplarını açıyolar?

Evet uygulaması var ordan hesap açıp oynanıyor.

Call Of Duty'nin kendi sitesi. Dediğim oyunlar battle net harici başka yerde satılmıyor orijinal olarak.
Yok yani Steam key mi veriyorlar yoksa Origins gibi kendi platformları da mı var?

MW 2019 hem campaign hem de MP olarak oynadım ve ikisi de çok güzeldi. Online oyuncu sayıları gayet iyiydi maç kolay buluyordu. Cold War oynamadım fakat MW 2019 almadan önce Cold War ve MW 2019 ikilisi arasında kalmıştım. Çoğu kişi Cold War campaign kısmını beğenmiyor ve fiyatını hak etmediğini söylüyordu. Bende o yüzden MW 2019 almıştım. Yani MW 2019 almanızı kesinlikle öneririm Cold War içinse pek bir şey diyemem.

Bu iki oyun 514 TL. Hem campaign oynamak istiyorum hem de multiplayer. Multiplayer oyuncu sayıları iyi midir?
Eğer online oyanayacaksanız alınır. Çok güzel oyunlar.

İkisi toplamda 500 TL ise eh işte. Oyuncu sayıları bence azdır çünkü Cod da her yeni oyun çıktığında oyuncular topluca yeni oyuna akın ediyorlar ama girsen maç bulursun yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…