beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.647 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Şubat 2023 #1 Oyunu dün yükledim bu girdiğimde connecting Call of Duty Online services diyor sonra bu yazı geliyor oyuna giremiyorum. Nasıl çözebilirim?
Oyunu dün yükledim bu girdiğimde connecting Call of Duty Online services diyor sonra bu yazı geliyor oyuna giremiyorum. Nasıl çözebilirim?
T Tarikuslu0 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #2 Battle.net ile Activision hesabını eşleştir hocam. Bende de aynı sorun oldu böyle düzelttim ama bu seferde oyun sürekli çöküyor. Artı 0 Eksi
Battle.net ile Activision hesabını eşleştir hocam. Bende de aynı sorun oldu böyle düzelttim ama bu seferde oyun sürekli çöküyor.
KS KS beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.647 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Şubat 2023 #3 Tarikuslu0 dedi: Battle.net ile Activision hesabını eşleştir hocam. Bende de aynı sorun oldu böyle düzelttim ama bu seferde oyun sürekli çöküyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapıyoruz hocam ya batlle net de bulamadım uygulamasından. Artı 0 Eksi
Tarikuslu0 dedi: Battle.net ile Activision hesabını eşleştir hocam. Bende de aynı sorun oldu böyle düzelttim ama bu seferde oyun sürekli çöküyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapıyoruz hocam ya batlle net de bulamadım uygulamasından.
T Tarikuslu0 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #4 beyemirs dedi: Onu nasıl yapıyoruz hocam ya batlle net de bulamadım uygulamasından. Genişletmek için tıkla... Activison sitesine gir, üye olmadıysan ol, ardından Profile'e tıkla account linking kısmından Battle.net'e tıkla. Böylelikle bağlamış oluyorsun, tam anlatamadıysam internetten detaylı araştır. Artı 0 Eksi
beyemirs dedi: Onu nasıl yapıyoruz hocam ya batlle net de bulamadım uygulamasından. Genişletmek için tıkla... Activison sitesine gir, üye olmadıysan ol, ardından Profile'e tıkla account linking kısmından Battle.net'e tıkla. Böylelikle bağlamış oluyorsun, tam anlatamadıysam internetten detaylı araştır.