Call of Duty Ghost Oyundan Atma :Steam:

sercancayir

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, internette uzun süre araştırma yaptım fakat oyunu korsan oynayanların sayısı çok fazla olduğu için problemime bir çözüm bulamadım.

Öncelikle problemimden bahsedeyim. Bir kaç haftadır Steam'den indirim ile satın aldığım Call of Duty Ghost oyununu sorunsuz oynuyordum. Sanırım son bölümlerde (Escape the Factory) bi binadan tam çıkış yapacakken oyun kapanıyor.

Son kayıt yerinden resume yapıp bir çok kez denedim, exit kapısınını görünce oyundan atılıyorum ve ekran önce kararıyor sonra herhangi bir tuşa basınca masaüstüne geri dönüyorum.

Sistemsel bir problemim olmadığını düşünüyorum.
  • windows 8.1 pro orjinal ve tüm updateleri kurulu
  • oyunların hepsi steam'den satın alınma
  • yazılım - program ne varsa hepsi orjinal ve güncel
  • oyun grafik ayarlarını hepsi otomatik olarak geForge üzerinden yapılıyor
  • Asus GTX 760 OC son sürücüler ile güncel
  • Asus p9x79 anakart bios'u güncel.
Tek bir düşüncem var işlemcim Asus'un yazılı ile overclock edildi. Turbo boost ile 4.0 ghz'ye çıkailir iken 4.65 ghz'ye çıkabiliyor artık. Ama başka bir oyunda problem ile karşılaşmadım bunca zaman.

Aynı problemi yaşayan ya da yardım edebiliecek arakdaşlar var mı ?

upload_2014-12-13_16-44-2.jpeg

upload_2014-12-13_16-44-17.jpeg

Belki anlamsız gelecek ama, ben Call off duty; A.Warfare 3'te aynı sorunu yaşamıştım. Oyun belli bir yere geldiğinde kapanıyordu daha sonra anladım ki yanlış ilerliyormuşum.
Belki sizde de benzer bir sorun olabilir. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda tek şüpheli oyun kalıyor.

Belki anlamsız gelecek ama, ben Call off duty; A.Warfare 3'te aynı sorunu yaşamıştım. Oyun belli bir yere geldiğinde kapanıyordu daha sonra anladım ki yanlış ilerliyormuşum.
Belki sizde de benzer bir sorun olabilir. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda tek şüpheli oyun kalıyor.

Olabilir kardeşim, bende bi anlam verebilmiş değilim. Son bölümü baştan oynayıp bilgiyi güncelleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı