Call of Duty Ghosts (2013) ve Gold Edition farkı nedir?

Emir Erdoğan35

Centipat
Daha fazla  
Steam'den CoD: Ghosts (2013) almak istiyorum fakat oyunun 2 farklı seçeneği var.

1. Game Pass satın alın. (119 TL)
2. Gold Edition satın alın diye. (139 TL)

Bunların farkı nedir ve ben 119 TL'lik versiyonu alırsam ghost oyunu bana gelir mi, yoksa sadece DLC gibi bir şey mi?

Yardımcı olursanız mutu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık bahsettiklerinin anlamı kalmadı. Tek fark Season Pass alırsan 119 TL çöpe gider, Gold Edition alırsan 139 TL çöpe gider.

Gold Edition'da eklentiler ile birlikte daha avantajlı bir şekilde geliyor. Ama artık oyunun bence zamanı geçti direkt normal versiyonunu satın alın.

Gold Edition'da eklentiler ile birlikte daha avantajlı bir şekilde geliyor. Ama artık oyunun bence zamanı geçti direkt normal versiyonunu satın alın.
teşekkürler fakat normal versiyonu yok steam de sadece bunlar var en ucuzu gold edition

Artık bahsettiklerinin anlamı kalmadı. Tek fark Season Pass alırsan 119 TL çöpe gider, Gold Edition alırsan 139 TL çöpe gider.
neden öyle dedin anlayamadım açıklarmısın? 2. kez cod oynamak istiyorum belki bilmediğim bişi vardır

119 tl lik olanı alırsam oyun gelmez mi? herhangi bir eklennti felan istemiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…