Call of Duty: Ghosts alınır mı?

Mowonyr

Hectopat
Daha fazla  
Steam yaz indiriminde gördüm de MW hayranı olarak ona yakın bir oyuna benziyor diye düşündüm. Oyun 19.79 dolar ama bir şeyler satarak 10 dolara alabilirim. Sizce şu günde değer mi ve Multiplayer oynayan var mıdır?

Multiplayer durumu nedir bilmem ama hikayesi güzel, sadece optimizasyonu biraz kötü, çıktığı yıla göre iyi bir sistemin varsa yüksek grafiklerde keyifli oluyor oynaması.

Merhaba bende bir CoD oyuncusuyum. Evet MW'ye çok benziyor. Ben PS3'ten oynuyorum ve hala orada bile oyuncu var yani multiplayer açısından sıkıntı çekmezsin. Fakat grafikleri biraz puslu gibi duruyor PC ve PS sürümünde, grafik takıntın yoksa kesinlikle tavsiye ederim.

Ben oynadığım zaman çok beğenmiştim, MP için bir şey diyemem ama hikayesi güzeldi, 19 dolar eder mi bilmiyorum ama orası sana kalmış.

20 dolar eski call of dutyler için fazla benim fikrim. Tabi oyundan keyif alacağınızı düşünüyorsanız alabilirsiniz. Multiplayer varsada birkaç sunucuda oyuncu ya vardır ya yoktur. Call of duty'nin online kitlesi en son hangi oyun çıktıysa ona akın ediyor, ondan önceki oyunun topluluğu ölüyor.

Oyun çok güzel özellikle uzaydaki çatışma sahneleri. Ama 20 dolar etmez onun yerine 20 TL'ye ortak hesap alabilirsin sadece hikaye modunu oynayacaksan.

Ghost alma, kötü ve multiplayer oyuncusu kalmamıştır. Onun yerine Call of Duty: Black Ops 3 al, Boii client'i kur, aktif serverlar bulursun.

Ghost alma, kötü ve multiplayer oyuncusu kalmamıştır. Onun yerine Call of Duty: Black Ops 3 al, Boii client'i kur, aktif serverlar bulursun.
Katılıyorum hocam Bo6 haricinde alınabilecek tek oyun. Özellikle serinin en iyi zombilerine sahip ve sayısız modları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…