Call of Duty Ghosts Çalışmayı Durdurdu Hatası

Hasan_Erkan

Megapat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hepimizin de bildiği üzere 6 GB RAM isteyen bu oyun RAM-Fix sayesinde 4 GB RAM ile oynanabiliyor,
fakat ben bu işi bir türlü beceremedim ram-fix yaptım ama şimdi de bu hata çıktı yardımlarınızı bekliyorum.
wMnnVg.png

Oyununun korsan olduğunu zaten biliyoruz. Korsan olmasa kendisi güncellenirdi zaten.

Maalesef link vermenin forumda illegal paylaşım yasak olduğu için doğru bulmuyorum.

Arama motorunda biraz ararsanız bulursunuz.

Hiç bilmiyorum ki kardeşim güncel mi değil mi.
Oyun güncel mi?

Oyununun korsan olduğunu zaten biliyoruz. Korsan olmasa kendisi güncellenirdi zaten.

Maalesef link vermenin forumda illegal paylaşım yasak olduğu için doğru bulmuyorum.

Arama motorunda biraz ararsanız bulursunuz.
Teşekkür ederim yine de bir deniyeyim İnşallah olur diye umuyorum. Sanırım bu update 3 adet hepsini kuracakmıyım ?

Daha önceden sadece update 1 yapmıştım ama ram ile ilgili bir değişiklik olmayınca ram-fix denedim o da bu sonucu verdi. 
Hocam vallaha sağolun ya siz de olmasanız...

Malesef yine aynı hata. Hatta oyunu tekrar kaldırıp kurdum ram-fix yapmadan direk update yaptım ama yine olmadı.
Sistemim ;
- nVidia GeForce 310M (DirectX 11 destekli)
- 2x2 GB Kingston 1033 mhz Bellek
- İntel Core i5 430M bu kaçıncı nesil bilmiyorum ama laptop'u 2010 da aldım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı