Berka Hectopat Katılım 13 Ağustos 2013 Mesajlar 39 Makaleler 1 18 Ağustos 2013 #1 Arkadaşlar Ghosts'un ön siparişini veren var mı, ben yarından itibaren veriyorum. Veren Steam'den ekleyebilir beraber bekleriz. :K
Arkadaşlar Ghosts'un ön siparişini veren var mı, ben yarından itibaren veriyorum. Veren Steam'den ekleyebilir beraber bekleriz. :K
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2013 #2 Ben ön siparişini verdim. BF4'e değer, Multiplayer kısmı yeter bir kere BF4'ü hem destek açısından hem de Multiplayer açısından aldım, Ghost'u ise sadece destek açısından çünkü COD serisi oyunların hiç MP kısmını sevmedim.
Ben ön siparişini verdim. BF4'e değer, Multiplayer kısmı yeter bir kere BF4'ü hem destek açısından hem de Multiplayer açısından aldım, Ghost'u ise sadece destek açısından çünkü COD serisi oyunların hiç MP kısmını sevmedim.
Berka Hectopat Katılım 13 Ağustos 2013 Mesajlar 39 Makaleler 1 18 Ağustos 2013 #3 mevsres dedi: Ben verdim. Genişletmek için tıkla... Hadi hocam, hayırlı olsun şimdiden.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 18 Ağustos 2013 #4 Ben Watch Dogs siparişini veridikten sonra vereceğim. Daha önümüzde 2 ay gibi yığınla vakit var.
Berka Hectopat Katılım 13 Ağustos 2013 Mesajlar 39 Makaleler 1 18 Ağustos 2013 #5 Raşit Gönenç dedi: Ben Watch Dogs siparişini veridikten sonra vereceğim. Daha önümüzde 2 ay gibi yığınla vakit var. Genişletmek için tıkla... Daha Watch Dogs'un önsiparişinin açılmasına var gibi, ben de Watch Dogs için önsipariş vereceğim. Hayırlısı. :k
Raşit Gönenç dedi: Ben Watch Dogs siparişini veridikten sonra vereceğim. Daha önümüzde 2 ay gibi yığınla vakit var. Genişletmek için tıkla... Daha Watch Dogs'un önsiparişinin açılmasına var gibi, ben de Watch Dogs için önsipariş vereceğim. Hayırlısı. :k