Merhaba, yakın zamanda Call of Duty Modern Warfare serisine başlamayı düşünüyorum ama hangi oyundan başlamak konusunda kafam karıştı. Çünkü sezon sezon ayırmışlar sanırsam örneğin Call of Duty Modern Warfare 2 (sezon 5) Steam'de 2 bin TL ama bunun sezon 4 veya daha eski sezonlarını bulamadım. Hangi bölümden başlamalıyım ve hangi platformda (örneğin Steam) bulabilirim?
Merhaba, yakın zamanda Call of Duty Modern Warfare serisine başlamayı düşünüyorum ama hangi oyundan başlamak konusunda kafam karıştı. Çünkü sezon sezon ayırmışlar sanırsam örneğin Call of Duty Modern Warfare 2 (sezon 5) Steam'de 2 bin TL ama bunun sezon 4 veya daha eski sezonlarını bulamadım. Hangi bölümden başlamalıyım ve hangi platformda (örneğin Steam) bulabilirim?
Gördüğün "sezon" farklı bir oyuna referans etmiyor. Yalnızca multiplayer modundaki içerik değişiklikleri yaşanıyor her sezon. Campaign, yani hikâye modunda bir değişiklik yok.
Önerim ise ilk oyundan başlaman. CoD serisi çok keyif aldığım bir seri benim. Advanced Warfare ve Infinity Warfare oyunlarını önermiyorum ama.
Yalnızca MW serisini oynamak istiyorsan, geçmiş yıllarda çıkmış 3 oyun var. Bunları oynamanı kesinlikle öneriyorum.
Sezon 5 muhabbeti Online modu için geçerli. Hikaye modunu soruyorsan eski Modern Warfare serisini bitirmeni öneririm.
CoD MW 2007.
CoD MW2 2009.
CoD MW3 2011.
Steam'de bulabilirsin 3 oyunu ayrı ayrı alırsan 200 TL, paketi ise ek içeriklerle 239 TL.