bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 724 Çözümler 3 3 Mayıs 2025 #1 Instagram'da Call of Duty Black Ops Cold War oyununun editini gördüm çok beğendim. Oynamaya karar verdim ama daha önce sadece CoD 1'i bitirdim. Başka hiçbir CoD oyununu oynamadım. Şimdi direkt CoD Cold War oynasam anlar mıyım oyunu?
Instagram'da Call of Duty Black Ops Cold War oyununun editini gördüm çok beğendim. Oynamaya karar verdim ama daha önce sadece CoD 1'i bitirdim. Başka hiçbir CoD oyununu oynamadım. Şimdi direkt CoD Cold War oynasam anlar mıyım oyunu?
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.834 Çözümler 37 Yer 東京 3 Mayıs 2025 #2 Anlarsın.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.947 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #3 Önermem. Cold War ile başlarsan hikayeyi tam anlamıyla anlayacağını zannetmiyorum. İlk Black Ops 1 oyna.
Önermem. Cold War ile başlarsan hikayeyi tam anlamıyla anlayacağını zannetmiyorum. İlk Black Ops 1 oyna.
bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 724 Çözümler 3 4 Mayıs 2025 #4 YüzbaşıJohnPrice dedi: Önermem. Cold War ile başlarsan hikayeyi tam anlamıyla anlayacağını zannetmiyorum. İlk Black Ops 1 oyna. Genişletmek için tıkla... Hocam Cod Black OPS 1 ve sonra Cold War mı oynayayım? Anlarım değil mi?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Önermem. Cold War ile başlarsan hikayeyi tam anlamıyla anlayacağını zannetmiyorum. İlk Black Ops 1 oyna. Genişletmek için tıkla... Hocam Cod Black OPS 1 ve sonra Cold War mı oynayayım? Anlarım değil mi?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.947 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #5 bayram.celik1 dedi: Hocam CoD Black Ops 1 ve sonra Cold War mı oynayayım? Anlarım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
bayram.celik1 dedi: Hocam CoD Black Ops 1 ve sonra Cold War mı oynayayım? Anlarım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.