Call of Duty hikaye sırası nasıldır?

Boran.o

Hectopat
Daha fazla  
Hayatımda ilk defa CoD serisine başlamak istiyorum. Sanırım CoD Black Ops CoD MW gibi farklı serileri var. Bu serilerin hepsi bağlantılı mı? Bağlantılıysa sıralaması nasıl? Mesela ben en yeni çıkan oyunu oynasam hikayeden zevk alır mıyım?

Hocam oyunların tek tek bir hikayesi vardır ama CoD a oyunun hikayesi ile b oyunun hikayesi aynı değildir. Hangisinin grafikleri oynanışı senin ilgini çekiyorsa ondan başla

MW ve BO serisi tamamen farklı. Onları sırasıyla kendi içinde bitirmeni öneririm. Son çıkan oyunları rastgele oynasanda anlarsın muhtemelen. Aşırı bağlantılı değiller.

MW 1 (2007)
MW 2 (2009)
MW 3 (2011)
Modern Warfare serisi böyle. Black Ops serisi ile bağlantılı değil. Yeni serisini asla önermiyorum fiyatına kesinlikle değmez.

Black Ops 1
Black Ops Cold War
Black Ops 2
Black Ops 6
Black Ops serisi de böyle. Şöyle bir uyarı yapayım. Black Ops 1 ve 2 2010'lu yıllarda çıkmış. Black Ops Cold War ve 6 2020'li yıllarda çıkmış. Ben bu iki oyunda hikayesel olarak pek bağ bulamadım. Sadece birkaç referans var. Fiyatları göz önüne alındığında bence değmez. Black Ops 1 ve 2'yi öneririm.

Şimdi arkadaşlar grafiksel açıdan bakarsak kötü grafikli oyunları oynarken zevk alabilen birisi değilim. Bir oyun oynarken bilgisayarımın açabileceği en yüksek ayarlarda oynayan birisiyim. Şimdi ben ilk olarak hangi seriden başlamalıyım. CoD Ghosts'un hikayesi bağımsız diyor çoğu kişi eğer hiç bağlantı yoksa ilk Ghosts oynayıp sonra hangi seriye başlamamı önerirsiniz? Hem grafik hem hikaye hem gameplay bakımından en ortasını oynayıp zevk almak istiyorum.

MW 1 (2007)
MW 2 (2009)
MW 3 (2011)
Modern Warfare serisi böyle. Black Ops serisi ile bağlantılı değil. Yeni serisini asla önermiyorum fiyatına kesinlikle değmez.

Black Ops 1
Black Ops Cold War
Black Ops 2
Black Ops 6
Black Ops serisi de böyle. Şöyle bir uyarı yapayım. Black Ops 1 ve 2 2010'lu yıllarda çıkmış. Black Ops Cold War ve 6 2020'li yıllarda çıkmış. Ben bu iki oyunda hikayesel olarak pek bağ bulamadım. Sadece birkaç referans var. Fiyatları göz önüne alındığında bence değmez. Black Ops 1 ve 2'yi öneririm.

Hocam fiyatları göz önünde bulundurmanıza gerek yok öneri yaparken sağ olun düşünceniz için. Öğrenciyim zaten muhtemelen çoğunu korsan oynamak zorunda kalacağım.

Hocam fiyatları göz önünde bulundurmanıza gerek yok öneri yaparken sağ olun düşünceniz için. Öğrenciyim zaten muhtemelen çoğunu korsan oynamak zorunda kalacağım.

Son zamanlarda çıkan Call of Duty oyunlarından sadece Cold War'ı korsan olarak oynayabilirsin. Fiyatlarına baktığında ise çok pahalı. "Fiyatı değmez" derken burada hem oyunların kısa sürmesinden dolayı hem de hikayenin iyi olmamasından dolayı söyledim.

Zevk alma konusunda zevk alırsın. Özellikle vuruş hissiyatı Call of Duty'de mükemmel. Ben son zamanlardaki CoD oyunlarının hikayesi ve kısa sürmesinden dolayı fiyatını hak etmediğini düşünüyorum.

Teşekkürler hocam. Ben Black Ops serisine başlayayım o zaman.

@Rav3nnd hocam beğendiğiniz serileri ve sırasını yazarsanız mutlu olurum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı