K kum_890 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende CoD MW 2019 var ben direk bundan başlasam hikayede kopukluk yaşar mıyım?
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende CoD MW 2019 var ben direk bundan başlasam hikayede kopukluk yaşar mıyım?
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #2 Çözüldü: Call of Duty oynama sırası Arkadaşlar, bilgisayarımın kaldırdığı tüm CoD oyunlarını oynadım, fakat hikayeyi falan dinlemedim hiç, en baştan sona kadar hangi oyunları oynamalıyım? www.technopat.net
Çözüldü: Call of Duty oynama sırası Arkadaşlar, bilgisayarımın kaldırdığı tüm CoD oyunlarını oynadım, fakat hikayeyi falan dinlemedim hiç, en baştan sona kadar hangi oyunları oynamalıyım? www.technopat.net
K kum_890 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3 Yani kanka başlasam sıkıntı olmaz.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 kum_890 dedi: Yani kanka başlasam sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam hikaye sırasını bilmiyorum, ben Modern Warfareyi bitirip diğer oyunları oynamıştım.
kum_890 dedi: Yani kanka başlasam sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam hikaye sırasını bilmiyorum, ben Modern Warfareyi bitirip diğer oyunları oynamıştım.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 22 Ocak 2023 #5 kum_890 dedi: Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende CoD MW 2019 var ben direk bundan başlasam hikayede kopukluk yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Call of Duty: Modern Warfare (2019) ile yeni bir hikaye başladı ve bu hikaye Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) ile ilerledi. Bu yüzden başlayabilirsiniz fakat Modern Warfare serisinin yeni hikayesi, eski hikayesi kadar olumlu yorumlar almadı.
kum_890 dedi: Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende CoD MW 2019 var ben direk bundan başlasam hikayede kopukluk yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Call of Duty: Modern Warfare (2019) ile yeni bir hikaye başladı ve bu hikaye Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) ile ilerledi. Bu yüzden başlayabilirsiniz fakat Modern Warfare serisinin yeni hikayesi, eski hikayesi kadar olumlu yorumlar almadı.
K kum_890 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #6 xakiran dedi: Call of Duty: Modern Warfare (2019) ile yeni bir hikaye başladı ve bu hikaye Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) ile ilerledi. Bu yüzden başlayabilirsiniz fakat Modern Warfare serisinin yeni hikayesi, eski hikayesi kadar olumlu yorumlar almadı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için.
xakiran dedi: Call of Duty: Modern Warfare (2019) ile yeni bir hikaye başladı ve bu hikaye Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) ile ilerledi. Bu yüzden başlayabilirsiniz fakat Modern Warfare serisinin yeni hikayesi, eski hikayesi kadar olumlu yorumlar almadı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için.