Ben bir yama yaptım oyunun altyazılarının %99 luk kısmını çevirdim ve türkçe olarak oyuna entegre etmeyi başardım ana menü ve hud kısımlarını da çevirmeyi başardım ancak oyunda çökmeler oluyordu bu yüzden de sadece altyazıları çevirmeye odaklandım çeviri makine çevirisi bazen çok alakasız şeyler yazabiliyor birde hala isteyen çıkarmı bilmiyorum ama yakın zamanda paylaşırım.
Ben bir yama yaptım oyunun altyazılarının %99'luk kısmını çevirdim ve Türkçe olarak oyuna entegre etmeyi başardım ana menü ve HUD kısımlarını da çevirmeyi başardım ancak oyunda çökmeler oluyordu bu yüzden de sadece altyazıları çevirmeye odaklandım çeviri makine çevirisi bazen çok alakasız şeyler yazabiliyor bir de hala isteyen çıkar mı bilmiyorum ama yakın zamanda paylaşırım.
“Real-time subtitle translation tool for COD IW.”. Contribute to Edge21q/cod-iw-localization development by creating an account on GitHub.
github.com
kullanmak için python a ihtiyacınız var kullanım talimatlarını readme dosyasına ayrıntılı bir şekilde yazdım kodda hem sözlük çeviri hemde gerçek zamanlı ai çeviri var eğer sözlüğü düzgün bir şekilde çevirmek isteyen bir arkadaş çıkarsa bana ulaşabilir yada daha iyi bir ai model çıkarsa sizinde otomatik çeviri yapabilmeniz için ai çeviri fonksiyonunu koddan kaldırmadım