Çözüldü Call of Duty Mobile GameLoop 1280x1024 ayarı yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Malatyaa
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu arkadaş gibi yapıyorum. Tam ekran oluyor ama nişan alamıyorum, ateş edemiyorum ve 2:24'deki ayar bende yok. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ctrl tuşunu kullanıyorum hocam. Ama sağ tık ve sol tıkı nasıl ayarlayacağım?

,
Eki Görüntüle 1083939

Bu şekilde gözükmüyor gözükse üzerine arayacağım nasıl gözüktürebilirim?
Yeşil çizdiğim de gözükmüyor ama çalışıyor rahatça sağ sol yapabiliyorum.
Dürbünün üstüne gelip tuş ekleyin sonra üstüne sol tıklayıp bekleme moduna geçirin ve mouse sağ tık yapın.

Ekrandai butonların görünmemesini oyun içinden ayarlayacaksınız. Farklı arayüz modları var ayarlardan bulabilirsiniz. Kurcalayın demek istediğimi anlarsınız. Ek olarak butonların şeffaflık ayarlarınıda yine oradan yapabilirsiniz.

Saygılarımla
Smart ayar sizde yoksa zaten tuşları tanımaz verilenleri. Elle tek tek ekleyip deneyin. Ayrıca ctrl tuşuyla gameloop fareyi kilitler veya serbest bırakır oyundayken. Buna basıp basmadığınızı kontrol edin.

Sorunlarınızı çözmüyorsa bunlar gameloopu bilgisayarınızdan silip tekrar kurun. Bazı dosyaları zarar görmüş olabilir.

,
3.jpeg

,
Eki Görüntüle 1083939

Dürbünün üstüne gelip tuş ekleyin sonra üstüne sol tıklayıp bekleme moduna geçirin ve mouse sağ tık yapın.

Ekrandai butonların görünmemesini oyun içinden ayarlayacaksınız. Farklı arayüz modları var ayarlardan bulabilirsiniz. Kurcalayın demek istediğimi anlarsınız. Ek olarak butonların şeffaflık ayarlarınıda yine oradan yapabilirsiniz.

Saygılarımla

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı