İlk çıktığı günden beri orta grafiklerde oynayabiliyordum ama son 1 aydır kasıyor ve çeşitli buglar oluşuyor. Battle royale modunda oluyor. Seste bazen kesiliyor oyun içinde. Düşük grafik ayarına çektiğim halde hafif kasıyor ve cihaz ısınıyor. Kullandığım cihazla mı alakalı yoksa oyunda genel bir problem mi var? Telefonum yetersiz kalma ihtimali olabilir. Sonuçta oyun güncelleştirmerle kendini geliştiriyor yeni özellikler ekliyor.
Telefonum ve özeliklerine buradan bakabilirsiniz.
Yanlış telefon aldım. Aynı fiyata çok iyi telefonlar vardı. Aslında Teknosa'daki çalışan demişti bana yetersiz kalır sana diye Çinli marka birkaç model söyledi de babam tutturdu bunu alacaksın diye. Geçen yaz almıştık telefonlar hakkında pek bilgim yoktu. Bilindik markadan başka almam diye ısrar etti. Parasını babam verdiği için ses etmedim çocuk gibi mızmızlanacak halim yoktu sonuçta. Araştırmadan aldım. Elde tutulur bir bilgiyle almaya gitseydik ikna ederdim. Kaldık bu telefona yani.
Direkt olarak sol altta ki tuştanhepsini kapat eğer yine kasma yapıyorsa grafiklerle oyna eğer hala kasma yapıyorsa zaten RAM'in yetersiz demektir bro.
O zaman Call of Duty serüveni benim için bitti. Oynarken kanser olmaya başlamıştım. Artık bir şekilde yenisi almaya çalışacağım da bizimkilerden birine vereceğim ikinci el telefon niye kullanayım diye tribe girdiler. Birine verebilsem ben alacağım yeni telefon.
Direkt olarak sol altta ki tuştanhepsini kapat eğer yine kasma yapıyorsa grafiklerle oyna eğer hala kasma yapıyorsa zaten RAM'in yetersiz demektir bro.
Uyku moduna aldım uygulamaları öyle oynamayı deneyelim bakalım.
Arkadaşlar telefonu satma imkanım var mı? Herhangi bir telefoncuya götürsem alır mı? İnternette ilanlara baktım ikinci el olarak 1300-1500 civarlarında satanlar o fiyata elimden çıkarabilir miyim acaba?