kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 17 Aralık 2018 #1 Merhaba. Oyunun APK dosyasını indirdim ve sonra da OBB dosyalarınızı içeriye attım fakat oyun hala ilk resimde donup kalıyor. Acaba ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2018
Merhaba. Oyunun APK dosyasını indirdim ve sonra da OBB dosyalarınızı içeriye attım fakat oyun hala ilk resimde donup kalıyor. Acaba ne yapmam lazım?
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 17 Aralık 2018 #2 Telefonunuzun modeli ve Android sürümü nedir?
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 17 Aralık 2018 #3 kapalıyız dedi: Merhaba. Oyunun APK dosyasını indirdim ve sonra da OBB dosyalarınızı içeriye attım fakat oyun hala ilk resimde donup kalıyor. Acaba ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... APK pure uygulaması ile çok kolay bir şekilde yükleyebilirsin.
kapalıyız dedi: Merhaba. Oyunun APK dosyasını indirdim ve sonra da OBB dosyalarınızı içeriye attım fakat oyun hala ilk resimde donup kalıyor. Acaba ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... APK pure uygulaması ile çok kolay bir şekilde yükleyebilirsin.
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 17 Aralık 2018 #4 monurts dedi: Telefonunuzun modeli ve Android sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi 8, Android 8.1.0
monurts dedi: Telefonunuzun modeli ve Android sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi 8, Android 8.1.0
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 17 Aralık 2018 #5 Küçük kobra dedi: APK pure uygulaması ile çok kolay bir şekilde yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakacağım. Teşekkürler.
Küçük kobra dedi: APK pure uygulaması ile çok kolay bir şekilde yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakacağım. Teşekkürler.
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 17 Aralık 2018 #6 APK'yı kurup OBB'yi kendisine indirtmeyi deneyin. Yani APK'yı kurun, oyuna girin, OBB'yi kendisi indirsin.
APK'yı kurup OBB'yi kendisine indirtmeyi deneyin. Yani APK'yı kurun, oyuna girin, OBB'yi kendisi indirsin.
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 17 Aralık 2018 #7 monurts dedi: APK'yı kurup OBB'yi kendisine indirtmeyi deneyin. Yani APK'yı kurun, oyuna girin, OBB'yi kendisi indirsin. Genişletmek için tıkla... Donuyor yükleme ekranında oyun. Şuan arkadaşın dediği uygulamayı deniyorum.
monurts dedi: APK'yı kurup OBB'yi kendisine indirtmeyi deneyin. Yani APK'yı kurun, oyuna girin, OBB'yi kendisi indirsin. Genişletmek için tıkla... Donuyor yükleme ekranında oyun. Şuan arkadaşın dediği uygulamayı deniyorum.