Cumall Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 9 11 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar oyuna bluestacks ile giriyordum oyunun ilk çıktığı zamanlarda sorun yoktu ama şu 1 2 haftadır sürekli aynı hatayı alıyorum hesabın engelendi hile açmıyorum VPN açmıyorum sebebi ne bilen veya çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Dosya Ekleri 1.png 66 KB · Görüntüleme: 117
Arkadaşlar oyuna bluestacks ile giriyordum oyunun ilk çıktığı zamanlarda sorun yoktu ama şu 1 2 haftadır sürekli aynı hatayı alıyorum hesabın engelendi hile açmıyorum VPN açmıyorum sebebi ne bilen veya çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.319 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 11 Aralık 2019 #2 Bilgisayarınızda hile programı mevcut mudur? Cheat Engine v.s Çünkü PUBG Lite'da da ben bu şekilde uzaklaştırıldım ve sebebi de Cheat Engine idi.
Bilgisayarınızda hile programı mevcut mudur? Cheat Engine v.s Çünkü PUBG Lite'da da ben bu şekilde uzaklaştırıldım ve sebebi de Cheat Engine idi.
Cumall Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 9 12 Aralık 2019 #3 Hayır Cheat Engine falan yok Windows10 kullanıyorum