Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 1 Nisan 2023 #1 Bu oyuna yeni başladım,açıkçası oyun güzel ama sohbet edecek kimse yok.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.451 Çözümler 4 Yer Toronto 1 Nisan 2023 #2 Sohbet kısmına girin orda Türk görürsünüz büyük ihtimalle.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 1 Nisan 2023 #3 Maddoxkkm dedi: Sohbet kısmına girin orda Türk görürsünüz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Onlar oyun oynamaya gelmişe benzemiyor ki. Ben hem oynayıp hem sohbet etmek istiyorum. Odalara giriyorum ama onlar da hemen atıyorlar. Aurora1 dedi: Onlar oyun oynamaya gelmişe benzemiyor ki. Ben hem oynayıp hem sohbet etmek istiyorum. Odalara giriyorum ama onlar da hemen atıyorlar. Genişletmek için tıkla... PUBG gibi ayarı yok mudur bunun?
Maddoxkkm dedi: Sohbet kısmına girin orda Türk görürsünüz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Onlar oyun oynamaya gelmişe benzemiyor ki. Ben hem oynayıp hem sohbet etmek istiyorum. Odalara giriyorum ama onlar da hemen atıyorlar. Aurora1 dedi: Onlar oyun oynamaya gelmişe benzemiyor ki. Ben hem oynayıp hem sohbet etmek istiyorum. Odalara giriyorum ama onlar da hemen atıyorlar. Genişletmek için tıkla... PUBG gibi ayarı yok mudur bunun?