Kerem_bye Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Şu simge ne anlama geliyordur? Bayağıdır hesabimin uzerinde var. Bazilarinda kirmizi, bazilarinda hiç yok.
Şu simge ne anlama geliyordur? Bayağıdır hesabimin uzerinde var. Bazilarinda kirmizi, bazilarinda hiç yok.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 15 Mart 2023 #2 Bu ya ranktan ya da silah ustalığından olmadı lazım. Bana da gelmiş ikisinden biri.
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 Oyun yakın bir zamanda kaldırılacak onun yüzündendir.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 15 Mart 2023 #4 netboom dedi: Oyun yakın bir zamanda kaldırılacak onun yüzündendir. Genişletmek için tıkla... Activision açıklama yaptı. Kaldırılmayacağını söyledi.
netboom dedi: Oyun yakın bir zamanda kaldırılacak onun yüzündendir. Genişletmek için tıkla... Activision açıklama yaptı. Kaldırılmayacağını söyledi.
netboom Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #5 Egehanss dedi: Activision açıklama yaptı. Kaldırılmayacağını söyledi. Genişletmek için tıkla... Hayır kaldırılacak Call of Duty Warzone Mobile çıktıktan sonra silinecek.
Egehanss dedi: Activision açıklama yaptı. Kaldırılmayacağını söyledi. Genişletmek için tıkla... Hayır kaldırılacak Call of Duty Warzone Mobile çıktıktan sonra silinecek.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 15 Mart 2023 #6 netboom dedi: Hayır kaldırılacak Call of Duty Warzone Mobile çıktıktan sonra silinecek. Genişletmek için tıkla... açıklama Dosya Ekleri Screenshot_2023-03-15-23-34-46.png 173,7 KB · Görüntüleme: 44
netboom dedi: Hayır kaldırılacak Call of Duty Warzone Mobile çıktıktan sonra silinecek. Genişletmek için tıkla... açıklama
Kerem_bye Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #7 netboom dedi: Oyun yakın bir zamanda kaldırılacak onun yüzündendir. Genişletmek için tıkla... Ben sadece Apex Legends'in kaldırılacağını düşünüyorum.
netboom dedi: Oyun yakın bir zamanda kaldırılacak onun yüzündendir. Genişletmek için tıkla... Ben sadece Apex Legends'in kaldırılacağını düşünüyorum.