Call of Duty Modern Warfare 1 AI ile Türkçe dublaj yapılabilir mi?

Astret

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CoD4'e Türkçe dublaj yama yapmak istiyorum. Biliyorsunuz ki son haftalarda AI ile ses değiştirme istediğini dedirtme gibi olaylar arttı bende bu özelliği en sevdiğim oyunlardan olan CoD4'e uygulayarak Türkçe yama yapmaya karar verdim fakat oyunun ses dosyalarının nerede olduğunu bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar CoD4'e Türkçe dublaj yama yapmak istiyorum. Biliyorsunuz ki son haftalarda AI ile ses değiştirme istediğini dedirtme gibi olaylar arttı bende bu özelliği en sevdiğim oyunlardan olan CoD4'e uygulayarak Türkçe yama yapmaya karar verdim fakat oyunun ses dosyalarının nerede olduğunu bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Gerçekten çok güzel olur. Yardımcı olamam ama konuyu takibe alıyorum, sonunu merak ediyorum.

O kadar diyalog tek kişi ile zor olmayacak mı hocam?

O kadar diyalog tek kişi ile zor olmayacak mı hocam?
Ses dosyalarını bulsam teker teker yaparım acelem yok zaten. CoD: MW3 dublajı tahminimce(sitedeki paylaşılma, duyuru tarihlerine baktım) 1, 1.5 yıl kadar sürmüş, seslendirmeye ihtiyacım yok, ses dosyalarını bulursam teker teker yazarak 1, 2 ay gibi bir sürede tüm konuşmaları hallederim, benim yetersiz kaldığım nokta ses dosyalarını oyuna ekleme ve çalıştırma.

reis ben biliyorum beraber çalışabiliriz discord "ugurcanexx" gmail "ahmetkcr3313@gmail.com" "gagrort@gmail.com"

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı