Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mayıs 2021 #1 CoD MW2 de oyunun hikayesini bitirdim ana menüye çıkınca %50 gösteriyordu. Sonradan bir müze görevi açılmış %100 bitirmek için ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
CoD MW2 de oyunun hikayesini bitirdim ana menüye çıkınca %50 gösteriyordu. Sonradan bir müze görevi açılmış %100 bitirmek için ne yapmam lazım?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #2 Intellerin hepsini topladınız mı? Artı 0 Eksi
Noldryrruss Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 533 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hayfa, İsrail Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 Aşağı yukarı her harita da gizli bölgelerde intel var. Onları toplamanız gerek. Intel dediğimiz şey de laptop. Bunları bulmak zor veya gözden kaçabiliyor. Ben en fazla 7 tane toplayabilmiştim. Toplam da 42 tane var sanırım. Artı 0 Eksi
Aşağı yukarı her harita da gizli bölgelerde intel var. Onları toplamanız gerek. Intel dediğimiz şey de laptop. Bunları bulmak zor veya gözden kaçabiliyor. Ben en fazla 7 tane toplayabilmiştim. Toplam da 42 tane var sanırım.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 24 Mayıs 2021 #4 Dizüstü bilgisayar paketlerini toplamalısın. Artı 0 Eksi
KS KS Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mayıs 2021 #5 Salsa dedi: Intel'lerin hepsini topladınız mı? Genişletmek için tıkla... Bu son görev değil diğer görevlerin içindeki laptop lar mı Artı 0 Eksi
Salsa dedi: Intel'lerin hepsini topladınız mı? Genişletmek için tıkla... Bu son görev değil diğer görevlerin içindeki laptop lar mı
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #6 Call of Duty Modern Warfare 2 intel locations: A complete guide to all remastered campaign collectibles Every single one of the Modern Warfare 2 intel locations in the remastered campaign www.gamesradar.com Melys dedi: Bu son görev değil diğer görevlerin içindeki laptop lar mı Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Call of Duty Modern Warfare 2 intel locations: A complete guide to all remastered campaign collectibles Every single one of the Modern Warfare 2 intel locations in the remastered campaign www.gamesradar.com Melys dedi: Bu son görev değil diğer görevlerin içindeki laptop lar mı Genişletmek için tıkla...
KS KS Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mayıs 2021 #7 Salsa dedi: Call of Duty Modern Warfare 2 intel locations: A complete guide to all remastered campaign collectibles Every single one of the Modern Warfare 2 intel locations in the remastered campaign www.gamesradar.com Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
Salsa dedi: Call of Duty Modern Warfare 2 intel locations: A complete guide to all remastered campaign collectibles Every single one of the Modern Warfare 2 intel locations in the remastered campaign www.gamesradar.com Genişletmek için tıkla... teşekkürler