GoodbyeDPI veya VPN falan açıksa kapatıp deneyin.
Hocam o sorunu bende yaşıyordum. Buna birçok şey sebep olabiliyor ama benim çözümüm şöyle oldu. Activision hesabıma tarayıcıdan tekrardan giriş yaptım, Battle.net'i ve oyunu yönetici olarak çalıştırdım. Sorunsuz açılmıştı.
service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıp kapatıyorsunuz değil m? GoodbyeDPI kapattıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sonra oyuna girin ve oynayın. GoodbyeDPI açarsanız oyun çöker her zaman. O yüzden bu oyuna gireceğiniz zaman GoodbyeDPI kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sonra da oyununuzu oynayın.GoodbyeDPI kapatmak içinservice_remove.cmddosyasını yönetici olarak çalıştırıp kapatıyorsunuz değil m? GoodbyeDPI kapattıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sonra oyuna girin ve oynayın. GoodbyeDPI açarsanız oyun çöker her zaman. O yüzden bu oyuna gireceğiniz zaman GoodbyeDPI kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sonra da oyununuzu oynayın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.