Call of Duty Modern Warfare 2 (2022) açılmıyor

913750

Picopat
Merhaba. Oyunu Steam üzerinden satın aldım fakat oyna dediğimde şu ekran geliyor ve 1 saniye sonra kayboluyor ama açılmıyor.

1754302957692.png

Hocam o sorunu bende yaşıyordum. Buna birçok şey sebep olabiliyor ama benim çözümüm şöyle oldu. Activision hesabıma tarayıcıdan tekrardan giriş yaptım, battlenet'i ve oyunu yönetici olarak çalıştırdım. Sorunsuz açılmıştı.

Hocam o sorunu bende yaşıyordum. Buna birçok şey sebep olabiliyor ama benim çözümüm şöyle oldu. Activision hesabıma tarayıcıdan tekrardan giriş yaptım, Battle.net'i ve oyunu yönetici olarak çalıştırdım. Sorunsuz açılmıştı.

Steam'den aldığım ve indirdiğim için Battle.net uygulaması yüklü değil. Ayrıca GoodbyeDPI kapattıktan sonra oyun çökmeye devam ediyor. Bilgisayarı kapatıp açınca oyun sorunsuz çalışıyor ta ki GoodbyeDPI açana kadar. Açtıktan sonra kapatsam bile oyun açılmıyor.

GoodbyeDPI kapatmak için service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıp kapatıyorsunuz değil m? GoodbyeDPI kapattıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sonra oyuna girin ve oynayın. GoodbyeDPI açarsanız oyun çöker her zaman. O yüzden bu oyuna gireceğiniz zaman GoodbyeDPI kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sonra da oyununuzu oynayın.

GoodbyeDPI kapatmak için service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıp kapatıyorsunuz değil m? GoodbyeDPI kapattıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sonra oyuna girin ve oynayın. GoodbyeDPI açarsanız oyun çöker her zaman. O yüzden bu oyuna gireceğiniz zaman GoodbyeDPI kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sonra da oyununuzu oynayın.

GoodbyeDPI programını servis olarak kullanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı