Call of Duty Modern Warfare 2 ve Warzone 2 Onaylandı

2019 Reboot'u diyor.

MW 19 Reboot 2 olacak.WZ 2 de büyük gelmesi planlanıyor.

Call Of Duty'nin Modern Warfare 1'den beri en iyi yaptığı şey Black Ops 1 ve Warzone oldu. Black Ops serisi benim için bitti. O yüzden Reboot yapılan seriye ve Warzone'a odaklanmaları iyi olmuş.

Ama Warzone gayet güncel, iyi bir oyundu. İkinciye gerek var mı emin değilim.

Warzone her oynamadığımda keyif aldığım nadir oyunlardan birisi. Çok zor ama bir ümit umarım sistem gereksinimlerini biraz düşürürler 30 FPS'te oynamak çok sinir bozucu bir şey.
Haklısın, aslında oyun optimizasyon özürlü. Gelen en ufak güncelleme ile FPS tepe taklak olabiliyor. Kimi zaman +70 FPS alırken kimi zaman sürekli 50 FPS alıyorum.

Warzone her oynamadığımda keyif aldığım nadir oyunlardan birisi. Çok zor ama bir ümit umarım sistem gereksinimlerini biraz düşürürler 30 FPS'te oynamak çok sinir bozucu bir şey.
Black Ops Cold War ile birleştikten sonra optimizasyon sorunları başladı. Hala daha tam olarak düzeltebilmiş değiller. Sistem gereksinimlerine değinecek olursak ben sistem gereksinimlerinin artacağını düşünüyorum. Beklentilerim Warzone 2'nin yeni nesil konsollara çıkması. Tabi böyle olunca ister istemez bilgisayar tarafında da sistem gereksinimleri yükselecektir.

Hocam Call of Duty Modern Warfare 2 yok mu zaten 2009 senesinde çıkan.
Edit: Hocam önce bir Modern Warfare 4, Ghosts 2 yapsınlar ya.
Edit2: Ghostun sonu çok kötü bitmişti devam etmesi lazım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…