X xLeonn Femtopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #1 Ekran kartı RTX 3050 Ti İşlemci i7 11. nesil Call of Duty Modern Warfare 2 Warzone'ye girerken "Connection failed, Networking offline" hatası alıyorum. Hata kodu: Hueneme – concord.
Call of Duty Modern Warfare 2 Warzone'ye girerken "Connection failed, Networking offline" hatası alıyorum. Hata kodu: Hueneme – concord.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 17 Kasım 2022 #2 xLeonn dedi: Call of Duty Modern Warfare 2 Warzone'ye girerken "Connection failed, Networking offline" hatası alıyorum. Hata kodu: Hueneme – concord. Genişletmek için tıkla... Hocam ben o sorunu ilk önce interneti kesip,modemi kapatıp sonra açıp ve son olarak steam’ı yeniden başlatarak çözmüştüm. Artı 0 Eksi
xLeonn dedi: Call of Duty Modern Warfare 2 Warzone'ye girerken "Connection failed, Networking offline" hatası alıyorum. Hata kodu: Hueneme – concord. Genişletmek için tıkla... Hocam ben o sorunu ilk önce interneti kesip,modemi kapatıp sonra açıp ve son olarak steam’ı yeniden başlatarak çözmüştüm.
KS KS X xLeonn Femtopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #3 Mirza Kaplan dedi: Hocam ben o sorunu ilk önce interneti kesip, modemi kapatıp sonra açıp ve son olarak Steam'ı yeniden başlatarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... VPN açarak girdim şimdi girdi onu da bir deniyeyim. Mirza Kaplan dedi: Hocam ben o sorunu ilk önce interneti kesip,modemi kapatıp sonra açıp ve son olarak steam’ı yeniden başlatarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Akşam biraz VPN ile oynadım bilgisayarı kapatıp sabah açtığımda düzeldi kendiliğinden. Son düzenleme: 18 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Hocam ben o sorunu ilk önce interneti kesip, modemi kapatıp sonra açıp ve son olarak Steam'ı yeniden başlatarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... VPN açarak girdim şimdi girdi onu da bir deniyeyim. Mirza Kaplan dedi: Hocam ben o sorunu ilk önce interneti kesip,modemi kapatıp sonra açıp ve son olarak steam’ı yeniden başlatarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Akşam biraz VPN ile oynadım bilgisayarı kapatıp sabah açtığımda düzeldi kendiliğinden.