Knight22 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 Bir arkadaşım Call of Duty Modern Warfare almak istiyor ama biraz kararsız sizce almalı mı? Hem Online hem hikaye oynayacakmış.
Bir arkadaşım Call of Duty Modern Warfare almak istiyor ama biraz kararsız sizce almalı mı? Hem Online hem hikaye oynayacakmış.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 895 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #2 Biraz fiyatı pahalı ancak oynanır.
Knight22 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #3 cagr30 dedi: Biraz fiyatı pahalı ancak oynanır. Genişletmek için tıkla... 300 tl bütçesi var cagr30 dedi: Biraz fiyatı pahalı ancak oynanır. Genişletmek için tıkla... he birde şeyi biliyormusun warzone oynanan bir hesapta cod mw alınırsa sorun olmaz değilmi ?
cagr30 dedi: Biraz fiyatı pahalı ancak oynanır. Genişletmek için tıkla... 300 tl bütçesi var cagr30 dedi: Biraz fiyatı pahalı ancak oynanır. Genişletmek için tıkla... he birde şeyi biliyormusun warzone oynanan bir hesapta cod mw alınırsa sorun olmaz değilmi ?
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 895 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #4 Bir sorun olacağını sanmıyorum.
Knight22 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #5 cagr30 dedi: Bir sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani bence de bir sorun olmaz sonuçta aynı oyun.
cagr30 dedi: Bir sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani bence de bir sorun olmaz sonuçta aynı oyun.
rocpai212 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 462 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #6 Knight22 dedi: Bir arkadaşım Call of Duty Modern Warfare almak istiyor ama biraz kararsız sizce almalı mı? Hem Online hem hikaye oynayacakmış. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam aldınız mı aktif oyuncu sayısı nasıl bende almayı düşünüyorum
Knight22 dedi: Bir arkadaşım Call of Duty Modern Warfare almak istiyor ama biraz kararsız sizce almalı mı? Hem Online hem hikaye oynayacakmış. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız hocam aldınız mı aktif oyuncu sayısı nasıl bende almayı düşünüyorum
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 25 Kasım 2022 #7 rocpai212 dedi: Ne yaptınız hocam aldınız mı aktif oyuncu sayısı nasıl bende almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Oynayanı vardır elbet ama MW2 çıktıktan sonra biraz azalmış olabilir. Ben geçen ay girdiğimde hala oynayanı vardı.
rocpai212 dedi: Ne yaptınız hocam aldınız mı aktif oyuncu sayısı nasıl bende almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Oynayanı vardır elbet ama MW2 çıktıktan sonra biraz azalmış olabilir. Ben geçen ay girdiğimde hala oynayanı vardı.
Knight22 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #8 rocpai212 dedi: Ne yaptınız hocam aldınız mı aktif oyuncu sayısı nasıl bende almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Aldı arkadaşım bende oynadım güzel Online oynıyıcaksan alabilirsin. Hikayesi biraz kısa. aktif oyuncu sayısı var oynarsın yani merak etme
rocpai212 dedi: Ne yaptınız hocam aldınız mı aktif oyuncu sayısı nasıl bende almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Aldı arkadaşım bende oynadım güzel Online oynıyıcaksan alabilirsin. Hikayesi biraz kısa. aktif oyuncu sayısı var oynarsın yani merak etme
rocpai212 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 462 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #9 Knight22 dedi: Aldı arkadaşım bende oynadım güzel Online oynıyıcaksan alabilirsin. Hikayesi biraz kısa. Aktif oyuncu sayısı var oynarsın yani merak etme. Genişletmek için tıkla... Aldım hikayesini bitirdim bile hocam.
Knight22 dedi: Aldı arkadaşım bende oynadım güzel Online oynıyıcaksan alabilirsin. Hikayesi biraz kısa. Aktif oyuncu sayısı var oynarsın yani merak etme. Genişletmek için tıkla... Aldım hikayesini bitirdim bile hocam.