ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 754 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #1 Merhaba indirimdeyken PS4'e Call of Duty Modern Warfare 2019 aldım. Oyunu indirirken 6 GB'lik multiplayer ı da indiriyor. Ben multiplayer ı kullanmayacağım için iptal ettim, acaba oyun inince sorun çıkarır mı?
Merhaba indirimdeyken PS4'e Call of Duty Modern Warfare 2019 aldım. Oyunu indirirken 6 GB'lik multiplayer ı da indiriyor. Ben multiplayer ı kullanmayacağım için iptal ettim, acaba oyun inince sorun çıkarır mı?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 14 Şubat 2024 #2 Hayır, sorun olmaz. Oyun içinde multiplayer kilitli gözükür sadece.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 754 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #3 Famronty dedi: Hayır, sorun olmaz. Oyun içinde multiplayer kilitli gözükür sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim peki ilk defa PS4'ten CoD oynayacağım kontrolleri rahatmı acaba?
Famronty dedi: Hayır, sorun olmaz. Oyun içinde multiplayer kilitli gözükür sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim peki ilk defa PS4'ten CoD oynayacağım kontrolleri rahatmı acaba?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 14 Şubat 2024 #4 ArkDesign dedi: Teşekkür ederim peki ilk defa PS4'ten CoD oynayacağım kontrolleri rahatmı acaba? Genişletmek için tıkla... Aim yardımı var. Zor bir oynanışa da sahip değil zaten. Hatta kontrolcü ile daha rahat oynanıyor bence.
ArkDesign dedi: Teşekkür ederim peki ilk defa PS4'ten CoD oynayacağım kontrolleri rahatmı acaba? Genişletmek için tıkla... Aim yardımı var. Zor bir oynanışa da sahip değil zaten. Hatta kontrolcü ile daha rahat oynanıyor bence.