mkeshnoda Kilopat Katılım 9 Haziran 2012 Mesajlar 465 16 Aralık 2012 #1 Modern Warfare 3'ün normalde Gamepad desteği yok. Fakat bunu bazı programlar ile sağlayabiliyoruz. Fakat ben TeknoGod adlı program ile oyuna girdiğimden bu özelliği kullanamıyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu acaba?
Modern Warfare 3'ün normalde Gamepad desteği yok. Fakat bunu bazı programlar ile sağlayabiliyoruz. Fakat ben TeknoGod adlı program ile oyuna girdiğimden bu özelliği kullanamıyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu acaba?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 17 Aralık 2012 #2 Sanırım orijinalini alman gerek: Buy Call of Duty8: modern warfare 3 PC Cd Key in GameHolds BUY PC GAME CD KEY,CHEAPEST Wii PSN and iTunes Microsoft Points.ONLINE STORE - GAMEHOLDS
Sanırım orijinalini alman gerek: Buy Call of Duty8: modern warfare 3 PC Cd Key in GameHolds BUY PC GAME CD KEY,CHEAPEST Wii PSN and iTunes Microsoft Points.ONLINE STORE - GAMEHOLDS