Nikaus Femtopat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 28 1 Ocak 2024 #1 Call of Duty Modern Warfare 3'e giremiyorum girerken networking failed to start hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. VPN ile oyuna girebildim ama cok fazla ping oldugu icin oynanılmaz duruma geliyor baska çözümü var mı?
Call of Duty Modern Warfare 3'e giremiyorum girerken networking failed to start hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. VPN ile oyuna girebildim ama cok fazla ping oldugu icin oynanılmaz duruma geliyor baska çözümü var mı?
7 741931 Femtopat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 21 1 Ocak 2024 #2 İnternet sağlayıcınızda aile korumasını (güvenli internet) kapatıp deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Nikaus Femtopat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 28 1 Ocak 2024 #3 741931 dedi: İnternet sağlayıcınızda aile korumasını (güvenli internet) kapatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam kapalıymıs zaten. Artı 0 Eksi
741931 dedi: İnternet sağlayıcınızda aile korumasını (güvenli internet) kapatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam kapalıymıs zaten.
7 741931 Femtopat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 21 1 Ocak 2024 #4 Nikaus dedi: Baktım hocam kapalıymıs zaten. Genişletmek için tıkla... Wifi kullanıyorsanız ve internetiniz destekliyorsa 2 tip bağlantı seçeneği olur 2.4ghz ve 5ghz olarak, ikisini de deneyebilir misiniz ? Artı 0 Eksi
Nikaus dedi: Baktım hocam kapalıymıs zaten. Genişletmek için tıkla... Wifi kullanıyorsanız ve internetiniz destekliyorsa 2 tip bağlantı seçeneği olur 2.4ghz ve 5ghz olarak, ikisini de deneyebilir misiniz ?
KS KS Nikaus Femtopat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 28 1 Ocak 2024 #5 İlk denedigim yöntem oydu işe yaramadı IP adresiyle alakalı bir durum sanırım. Artı 0 Eksi
7 741931 Femtopat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 21 1 Ocak 2024 #6 Nikaus dedi: İlk denedigim yöntem oydu işe yaramadı IP adresiyle alakalı bir durum sanırım. Genişletmek için tıkla... O zaman en mantıklısı internet sağlayıcısından isteyerek statik ip'ye geçmenizdir Artı 0 Eksi
Nikaus dedi: İlk denedigim yöntem oydu işe yaramadı IP adresiyle alakalı bir durum sanırım. Genişletmek için tıkla... O zaman en mantıklısı internet sağlayıcısından isteyerek statik ip'ye geçmenizdir
KS KS Nikaus Femtopat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 28 1 Ocak 2024 #7 Statik İP de 100 TL'lik bir ek ücretlendirme yapıyor o yüzden geçmek istemiyorum Artı 0 Eksi
JosepTR Yoctopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Şubat 2024 #8 Ben bu şekilde cözdüm. İşine yarar umarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ben bu şekilde cözdüm. İşine yarar umarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et