denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Dublajsız sadece altyazılı Türkçe yama bulamadım var mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.268 Makaleler 3 Çözümler 197 5 Temmuz 2021 #2 Yok. Sadece dublajlı olanı var o da berbat.
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: Yok. Sadece dublajlı olanı var o da berbat. Genişletmek için tıkla... Neden berbat ki bayağı güzeldi bence.
ItsAllGoodman dedi: Yok. Sadece dublajlı olanı var o da berbat. Genişletmek için tıkla... Neden berbat ki bayağı güzeldi bence.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #4 ItsAllGoodman dedi: Yok. Sadece dublajlı olanı var o da berbat. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu sadece burda yap. Başka yerde yaparsan sana bir yerleri ile gülerler ne cahil adam diye. Aramızda yani.
ItsAllGoodman dedi: Yok. Sadece dublajlı olanı var o da berbat. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu sadece burda yap. Başka yerde yaparsan sana bir yerleri ile gülerler ne cahil adam diye. Aramızda yani.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.268 Makaleler 3 Çözümler 197 5 Temmuz 2021 #5 Skibbe dedi: Bu yorumu sadece burda yap. Başka yerde yaparsan sana bir yerleri ile gülerler ne cahil adam diye. Aramızda yani. Genişletmek için tıkla... O ambiyansı yaşatmıyordu. Yükleyip geri silmiştim. Görüşün cahilliği mi olur ayrıca?
Skibbe dedi: Bu yorumu sadece burda yap. Başka yerde yaparsan sana bir yerleri ile gülerler ne cahil adam diye. Aramızda yani. Genişletmek için tıkla... O ambiyansı yaşatmıyordu. Yükleyip geri silmiştim. Görüşün cahilliği mi olur ayrıca?
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #6 ItsAllGoodman dedi: O ambiyansı yaşatmıyordu. Yükleyip geri silmiştim. Görüşün cahilliği mi olur ayrıca? Genişletmek için tıkla... Kaç tane Türkçe dublajlı oyun oynadın? PS oyunları deme onları profesyoneller seslendiriyor.
ItsAllGoodman dedi: O ambiyansı yaşatmıyordu. Yükleyip geri silmiştim. Görüşün cahilliği mi olur ayrıca? Genişletmek için tıkla... Kaç tane Türkçe dublajlı oyun oynadın? PS oyunları deme onları profesyoneller seslendiriyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.268 Makaleler 3 Çözümler 197 5 Temmuz 2021 #7 Skibbe dedi: Kaç tane Türkçe dublajlı oyun oynadın? PS oyunları deme onları profesyoneller seslendiriyor. Genişletmek için tıkla... Kendinden dublajlı olan Crysis serisini oynadım. Onun da tüm oyunları 10 numaraydı. Seslendirme açısından yani.
Skibbe dedi: Kaç tane Türkçe dublajlı oyun oynadın? PS oyunları deme onları profesyoneller seslendiriyor. Genişletmek için tıkla... Kendinden dublajlı olan Crysis serisini oynadım. Onun da tüm oyunları 10 numaraydı. Seslendirme açısından yani.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #8 ItsAllGoodman dedi: Kendinden dublajlı olan Crysis serisini oynadım. Onun da tüm oyunları 10 numaraydı. Seslendirme açısından yani. Genişletmek için tıkla... Mw serisini dublaj yapan ekip Oyunçeviri. Crysis seslendirmenleri profesyonel.
ItsAllGoodman dedi: Kendinden dublajlı olan Crysis serisini oynadım. Onun da tüm oyunları 10 numaraydı. Seslendirme açısından yani. Genişletmek için tıkla... Mw serisini dublaj yapan ekip Oyunçeviri. Crysis seslendirmenleri profesyonel.