slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 8 Mart 2021 #1 Bunun aynısını bir arkadaş da yapmıştı. Direkt dosyaya kurup çözdüğünü söylemişti ama ben onun aynısını yaptım fakat olmadı. Oyun Çeviri'nin Discord sunucusuna girip sordum. Bana "Senden kaynaklıdır." dediler. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2021
Bunun aynısını bir arkadaş da yapmıştı. Direkt dosyaya kurup çözdüğünü söylemişti ama ben onun aynısını yaptım fakat olmadı. Oyun Çeviri'nin Discord sunucusuna girip sordum. Bana "Senden kaynaklıdır." dediler. Ne yapabilirim?
EmirHan İspir Kilopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 225 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #2 Türkçe dublaj mı? yoksa türkçe yama mı deniyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 8 Mart 2021 #3 EmirHan İspir dedi: Türkçe dublaj mı? yoksa türkçe yama mı deniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Artı 0 Eksi
EmirHan İspir dedi: Türkçe dublaj mı? yoksa türkçe yama mı deniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mart 2021 #4 Aynen nasıl? Artı 0 Eksi
EmirHan İspir Kilopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 225 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #5 Hangisini kurmaya çalıştığınızı anlamadım ancak manuel kurmayı deneyin.Bu video umarım işinize yarar; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hangisini kurmaya çalıştığınızı anlamadım ancak manuel kurmayı deneyin.Bu video umarım işinize yarar; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 8 Mart 2021 #6 s3yit dedi: Aynen nasıl? Genişletmek için tıkla... Call of Duty Modern Warfare 3 türkçe yamasını kuramıyorum diyorum. Artı 0 Eksi
s3yit dedi: Aynen nasıl? Genişletmek için tıkla... Call of Duty Modern Warfare 3 türkçe yamasını kuramıyorum diyorum.
Mr. Knight_37 Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 361 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #7 slayerdutch dedi: Call of Duty Modern Warfare 3 Türkçe yamasını kuramıyorum diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece dublaj var altyazılar menüler falan İngilizce oluyor (biliyorum konu çok önce açılmış ama çözülmediyse çözüm olarak yazdım) Artı 0 Eksi
slayerdutch dedi: Call of Duty Modern Warfare 3 Türkçe yamasını kuramıyorum diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece dublaj var altyazılar menüler falan İngilizce oluyor (biliyorum konu çok önce açılmış ama çözülmediyse çözüm olarak yazdım)