HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 15 Nisan 2021 #11 Sadece Modern Warfare yazıyor üstünde herhangi bir 3 veya 4 yazmıyor 4 ne zaman çıkacak? Acayip sevindim şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2023
Sadece Modern Warfare yazıyor üstünde herhangi bir 3 veya 4 yazmıyor 4 ne zaman çıkacak? Acayip sevindim şu an.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #12 HD4450 dedi: Sadece Modern Warfare yazıyor üstünde herhangi bir 3 veya 4 yazmıyor 4 SE ne zaman çıkçak acayip sevindim şu an. Genişletmek için tıkla... SE derken hocam.
HD4450 dedi: Sadece Modern Warfare yazıyor üstünde herhangi bir 3 veya 4 yazmıyor 4 SE ne zaman çıkçak acayip sevindim şu an. Genişletmek için tıkla... SE derken hocam.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #13 Dino Ortolani dedi: Hadi ya gayet de iyi gözüktü gözüme Call of Duty'nin işi MP değilki singleplayer. MP Battlefield'in işi. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle ama BO4'den beri böyle. Çünkü Battle Royale baya popüler oldu sonra Activision da altta kalmamak için böyle bir adım attı.
Dino Ortolani dedi: Hadi ya gayet de iyi gözüktü gözüme Call of Duty'nin işi MP değilki singleplayer. MP Battlefield'in işi. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle ama BO4'den beri böyle. Çünkü Battle Royale baya popüler oldu sonra Activision da altta kalmamak için böyle bir adım attı.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 15 Nisan 2021 #14 Dino Ortolani dedi: SE derken hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #15 HD4450 dedi: Sadece Modern Warfare yazıyor üstünde herhangi bir 3 veya 4 yazmıyor 4 SE ne zaman çıkçak acayip sevindim şu an. Genişletmek için tıkla... Asla MW4 göremeyeceğiz maalesef.
HD4450 dedi: Sadece Modern Warfare yazıyor üstünde herhangi bir 3 veya 4 yazmıyor 4 SE ne zaman çıkçak acayip sevindim şu an. Genişletmek için tıkla... Asla MW4 göremeyeceğiz maalesef.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #16 hacsiz seferi dedi: Kesinlikle ama BO4'den beri böyle. Çünkü Battle Royale bayağı popüler oldu sonra activision da altta kalmamak için böyle bir adım attı. Genişletmek için tıkla... Bir şeyden de geri kalsınlar ya Her şeye atlıyor activision Ubisoft da laciverti.
hacsiz seferi dedi: Kesinlikle ama BO4'den beri böyle. Çünkü Battle Royale bayağı popüler oldu sonra activision da altta kalmamak için böyle bir adım attı. Genişletmek için tıkla... Bir şeyden de geri kalsınlar ya Her şeye atlıyor activision Ubisoft da laciverti.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #17 Dino Ortolani dedi: Bir şeyden de geri kalsınlar ya Her şeye atlıyor activision Ubisoft da laciverti. Genişletmek için tıkla... İşte geri kalsınlar da popüler olanı yapmazlarsa batarlar. Yani onların da bir seçeneği yok.
Dino Ortolani dedi: Bir şeyden de geri kalsınlar ya Her şeye atlıyor activision Ubisoft da laciverti. Genişletmek için tıkla... İşte geri kalsınlar da popüler olanı yapmazlarsa batarlar. Yani onların da bir seçeneği yok.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #18 hacsiz seferi dedi: İşte geri kalsınlar da popüler olanı yapmazlarsa batarlar. Yani onların da bir seçeneği yok. Genişletmek için tıkla... Call of Duty'yi her sene aynısını ısıtıp önümüze koymasalar Uğraşsalar değer verseler Geri kalmazlar Ama ona rağmen çok satıyor.
hacsiz seferi dedi: İşte geri kalsınlar da popüler olanı yapmazlarsa batarlar. Yani onların da bir seçeneği yok. Genişletmek için tıkla... Call of Duty'yi her sene aynısını ısıtıp önümüze koymasalar Uğraşsalar değer verseler Geri kalmazlar Ama ona rağmen çok satıyor.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #19 Dino Ortolani dedi: Call of Duty'yi her sene aynısını ısıtıp önümüze koymasalar Uğraşsalar değer verseler Geri kalmazlar Ama ona rağmen çok satıyor. Genişletmek için tıkla... Asıl saçma olan ne kadar kalitesiz olursa olsun bir Call of Duty oyunu 3 yılda yapılıyor aynısı olsa bile o da motor değişikliğinden kaynaklı sanırım.
Dino Ortolani dedi: Call of Duty'yi her sene aynısını ısıtıp önümüze koymasalar Uğraşsalar değer verseler Geri kalmazlar Ama ona rağmen çok satıyor. Genişletmek için tıkla... Asıl saçma olan ne kadar kalitesiz olursa olsun bir Call of Duty oyunu 3 yılda yapılıyor aynısı olsa bile o da motor değişikliğinden kaynaklı sanırım.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #20 hacsiz seferi dedi: Asıl saçma olan ne kadar kalitesiz olursa olsun bir Call of Duty oyunu 3 yılda yapılıyor aynısı olsa bile o da motor değişikliğinden kaynaklı sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet şaka gibi gerçekten Aynı şeyi Rockstar yapsa Ortaya şaheser çıkar.
hacsiz seferi dedi: Asıl saçma olan ne kadar kalitesiz olursa olsun bir Call of Duty oyunu 3 yılda yapılıyor aynısı olsa bile o da motor değişikliğinden kaynaklı sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet şaka gibi gerçekten Aynı şeyi Rockstar yapsa Ortaya şaheser çıkar.