MYZA Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 446 Çözümler 2 11 Ağustos 2020 #1 Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir, Sistemide yazayım; i7-860 işlemci Quadro H55-V5N anakart ATI Radeon HD 6870 ekran kartı 8 GB 1333MHz Kingston RAM (2x4GB) 240GB SanDisk SSD High Power ECO 600W Power Sorunun çözümü nedir bilen yazsın mümkünse. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir, Sistemide yazayım; i7-860 işlemci Quadro H55-V5N anakart ATI Radeon HD 6870 ekran kartı 8 GB 1333MHz Kingston RAM (2x4GB) 240GB SanDisk SSD High Power ECO 600W Power Sorunun çözümü nedir bilen yazsın mümkünse.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Ağustos 2020 #2 Ortada bir sorun göremiyorum. Bir saniye, kahin güçlerimi kullanıyorum... Sorun AMD ekran kartınızdan kaynaklı gibi... Kahin güçlerimle bu kadar oldu. Hata mesajını paylaşırsanız beynimi kullanabilirim. Artı 0 Eksi
Ortada bir sorun göremiyorum. Bir saniye, kahin güçlerimi kullanıyorum... Sorun AMD ekran kartınızdan kaynaklı gibi... Kahin güçlerimle bu kadar oldu. Hata mesajını paylaşırsanız beynimi kullanabilirim.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 11 Ağustos 2020 #3 Şu Video'ya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şu Video'ya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aras Poyraz Hectopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 58 11 Ağustos 2020 #4 Şöyle bir çözüm bende işe yaradı . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şöyle bir çözüm bende işe yaradı . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS MYZA Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 446 Çözümler 2 12 Ağustos 2020 #5 Recep Baltaş dedi: Ortada bir sorun göremiyorum. Bir saniye, kahin güçlerimi kullanıyorum... Sorun AMD ekran kartınızdan kaynaklı gibi... Kahin güçlerimle bu kadar oldu. Hata mesajını paylaşırsanız beynimi kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Kahin güçleriniz biraz da terbiye vermeyi biliyordur umarım, alay etmemeyi de öğretir bir ara. Nakerosu dedi: Şu Video'ya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deneyip dönüş yapacağım teşekkürler. Aras Poyraz dedi: Şöyle bir çözüm bende işe yaradı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim olmadı yine de teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ortada bir sorun göremiyorum. Bir saniye, kahin güçlerimi kullanıyorum... Sorun AMD ekran kartınızdan kaynaklı gibi... Kahin güçlerimle bu kadar oldu. Hata mesajını paylaşırsanız beynimi kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Kahin güçleriniz biraz da terbiye vermeyi biliyordur umarım, alay etmemeyi de öğretir bir ara. Nakerosu dedi: Şu Video'ya bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deneyip dönüş yapacağım teşekkürler. Aras Poyraz dedi: Şöyle bir çözüm bende işe yaradı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim olmadı yine de teşekkürler.
2 257106 Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 940 Makaleler 3 Çözümler 16 12 Ağustos 2020 #6 Işletim sistemi nedir? Artı 0 Eksi
KS KS MYZA Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 446 Çözümler 2 12 Ağustos 2020 #7 257106 dedi: Işletim sistemi nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 10. Artı 0 Eksi
A abdullahsogukpinar Decapat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 96 9 Eylül 2020 #8 MYZA dedi: Windows 10. Genişletmek için tıkla... Oyun korsan mı? Son düzenleme: 9 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Aralık 2021 #9 Hata oyun açılırken mi geliyor yoksa oynarken mi? Artı 0 Eksi