JactoR Centipat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 53 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #1 Selamlar. Call of Duty 4: Modern Warfare oynarken aniden şöyle bir hata verdi; Bu hatanın çözümü nedir acaba? İnternet'te düzgün bir çözüm bulamadım. Not: Remastered değil. Güncelleme: Sorunum çözüldü.
Selamlar. Call of Duty 4: Modern Warfare oynarken aniden şöyle bir hata verdi; Bu hatanın çözümü nedir acaba? İnternet'te düzgün bir çözüm bulamadım. Not: Remastered değil. Güncelleme: Sorunum çözüldü.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.555 Çözümler 83 2 Temmuz 2020 #2 Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS JactoR Centipat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 53 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #3 Furkan1461 dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum. Sanırsam orijinal değil.(Arkadaşımın bilgisayarından oynuyorum) Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum. Sanırsam orijinal değil.(Arkadaşımın bilgisayarından oynuyorum)
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.824 Makaleler 1 Çözümler 15 2 Temmuz 2020 #4 Oyununuz açık iken MSI Afterburner veyahut benzeri programları kapatıp girmeyi ve oyunu tam ekran oynamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Oyununuz açık iken MSI Afterburner veyahut benzeri programları kapatıp girmeyi ve oyunu tam ekran oynamayı deneyin.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.555 Çözümler 83 2 Temmuz 2020 #5 JactoR dedi: Tam olarak bilmiyorum. Sanırsam orijinal değil.(Arkadaşımın bilgisayarından oynuyorum) Genişletmek için tıkla... Korsana destek yok @enes.wtp Artı 0 Eksi
JactoR dedi: Tam olarak bilmiyorum. Sanırsam orijinal değil.(Arkadaşımın bilgisayarından oynuyorum) Genişletmek için tıkla... Korsana destek yok @enes.wtp
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.824 Makaleler 1 Çözümler 15 2 Temmuz 2020 #6 Furkan1461 dedi: Korsana destek yok @enes.wtp Genişletmek için tıkla... Bu oyunun korsanı yok zaten. Korsan olduğu kanısına nereden vardın? Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Korsana destek yok @enes.wtp Genişletmek için tıkla... Bu oyunun korsanı yok zaten. Korsan olduğu kanısına nereden vardın?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.555 Çözümler 83 2 Temmuz 2020 #7 PhemiusTR dedi: Bu oyunun korsanı yok zaten. Korsan olduğu kanısına nereden vardın? Genişletmek için tıkla... JactoR dedi: Sanırsam orijinal değil Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
PhemiusTR dedi: Bu oyunun korsanı yok zaten. Korsan olduğu kanısına nereden vardın? Genişletmek için tıkla... JactoR dedi: Sanırsam orijinal değil Genişletmek için tıkla...
KS KS JactoR Centipat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 53 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #8 Oyun orijinalmiş dostlar. Evet çözüm önerileri yok mu başka? Düzenleme: Sorunum çözüldü. Yardım eden herkese tekrardan teşekkürler. Dosya Ekleri download.png 16,3 KB · Görüntüleme: 89 Artı 0 Eksi
Oyun orijinalmiş dostlar. Evet çözüm önerileri yok mu başka? Düzenleme: Sorunum çözüldü. Yardım eden herkese tekrardan teşekkürler.