Call of Duty Modern Warfare III alınır mı?

Shrawz

Megapat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti AMP EXTREME AIRO
-----------
CPU: AMD Ryzen 5 7600 - Fan: Dark Freezer X129
-----------
ANAKART: AsRock B650M PG Riptide
-----------
RAM: Corsair DDR5 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL 36 EXPO
-----------
SSD: Kingston KC3000
-----------
PSU: MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold
-----------
KASA: Dark Maxima V30
Arkadaşlar yeni çıkacak codmwııı alınır mı sizce? Çok pahalı fakat artık ülkemizde oyunlar bu fiyatta çıkacak gibi duruyor. Daha önce hiçbir CoD serisini oynamadım çevrimiçi modları için almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keyif meselesi, denemeniz lazım. Başkasının oyun zevkiyle sizinkisi aynı olmayabilir. Şahsen ben alıp oynuyorum. Fiyatlar artık hep bu seviyelerde olacak.

Betasında oynadım ve keyif aldım oynarken. Tek sıkıntı bu oyun her sene yeniden çıkıyor ve galiba oyunlar arasında çok bir fark olmuyor.

MW2'ye zam gelmeden önce MW2 alın derdim ama şu an fiyatları eşitlenmişken MW3 almamak için bir sebep yok. Sonuna kadar Online gömerim derseniz alınabilir ancak tavsiyem indirim bekleyin, yıl sonuna %25 indirime girer muhtemelen. Güncel CoD oyunlarının da hepsi 1500 TL oldu zaten, onlar hiç alınmaz ve güncel de değiller. Güncel olanı almak için +500 verilip MW3 almak her türlü daha mantıklı.

Son düzenleme:
Evet tüm oyunlarına zam geldi. Zaten oyuncu çoğunluğu da güncel oyunda oluyordur tahminimce. Ayrıca alternatif olarak BF2042 oynuyorum ancak oynarken bana boş hissettiriyor ve ne kadar sorunları büyük ölçüde çözülse de performans sorunları halen var. MW3 daha akıcı, daha hızlı ve oyun modları açısından daha oynanabilir hissettirdi. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı