killau Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 97 10 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar bildiğiniz güzel ve güvenilir Türkçe yama var mıdır?
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 592 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #2 Game Pass'e yeni gelen için soruyorsanız maalesef yok.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 10 Ağustos 2024 #3 MW3 (2023) için yama yok.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #4 killau dedi: Arkadaşlar bildiğiniz güzel ve güvenilir Türkçe yama var mıdır? Genişletmek için tıkla... Reboot oyun için yama yok. OG oyun için Türkçe Dublaj mevcut.
killau dedi: Arkadaşlar bildiğiniz güzel ve güvenilir Türkçe yama var mıdır? Genişletmek için tıkla... Reboot oyun için yama yok. OG oyun için Türkçe Dublaj mevcut.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 10 Ağustos 2024 #5 2018'den sonraki hiçbir CoD'da yama bulunmamaktadır koruma sisteminden dolayı.
BarışBskn Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 926 Çözümler 1 10 Ağustos 2024 #6 Cidden yeni CoD oyunlarına yama yapmanın hiç mi bir yolu yok ya.
Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #7 BarışBskn dedi: Cidden yeni CoD oyunlarına yama yapmanın hiç mi bir yolu yok ya. Genişletmek için tıkla... Yeni oyunlara pek uğraşılmıyor bazılarında var ama onlarda paralı. Mesela ben COD Black ops 2 yi hiçbirşey anlamadan bitirdim killau dedi: Arkadaşlar bildiğiniz güzel ve güvenilir Türkçe yama var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yama yok diye biliyorum ama Türkçe Dublaj var. Call of Duty: MW3 – Türkçe Dublaj Çıktı!
BarışBskn dedi: Cidden yeni CoD oyunlarına yama yapmanın hiç mi bir yolu yok ya. Genişletmek için tıkla... Yeni oyunlara pek uğraşılmıyor bazılarında var ama onlarda paralı. Mesela ben COD Black ops 2 yi hiçbirşey anlamadan bitirdim killau dedi: Arkadaşlar bildiğiniz güzel ve güvenilir Türkçe yama var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yama yok diye biliyorum ama Türkçe Dublaj var. Call of Duty: MW3 – Türkçe Dublaj Çıktı!
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 10 Ağustos 2024 #8 BarışBskn dedi: Cidden yeni CoD oyunlarına yama yapmanın hiç mi bir yolu yok ya. Genişletmek için tıkla... Kırılana kadar hayır, ki kırılmaları da pek mümkün değil. Bayezid66 dedi: Yeni oyunlara pek uğraşılmıyor bazılarında var ama onlarda paralı. Mesela ben CoD Black Ops 2'yi hiçbir şey anlamadan bitirdim Genişletmek için tıkla... Uğraşılmaması ile alakası yok. Oyunlar hem Online bağlantı gerektiriyor hem de dosyaları korumalı.
BarışBskn dedi: Cidden yeni CoD oyunlarına yama yapmanın hiç mi bir yolu yok ya. Genişletmek için tıkla... Kırılana kadar hayır, ki kırılmaları da pek mümkün değil. Bayezid66 dedi: Yeni oyunlara pek uğraşılmıyor bazılarında var ama onlarda paralı. Mesela ben CoD Black Ops 2'yi hiçbir şey anlamadan bitirdim Genişletmek için tıkla... Uğraşılmaması ile alakası yok. Oyunlar hem Online bağlantı gerektiriyor hem de dosyaları korumalı.
killau Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 97 13 Ağustos 2024 #9 Çok saçma bir oyun madem sonradan yamalanmasına izin vermiyorsun resmi olarak Türkçe dilini ekle oyuna.
Çok saçma bir oyun madem sonradan yamalanmasına izin vermiyorsun resmi olarak Türkçe dilini ekle oyuna.
Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #10 killau dedi: Çok saçma bir oyun madem sonradan yamalanmasına izin vermiyorsun resmi olarak Türkçe dilini ekle oyuna. Genişletmek için tıkla... Activision ve Capcom oyunlarının adam akıllı türkçe yamaları yok maalesef 3 gündür yama arıyorum bende. Bir dil eklemek bu kadar zor değil
killau dedi: Çok saçma bir oyun madem sonradan yamalanmasına izin vermiyorsun resmi olarak Türkçe dilini ekle oyuna. Genişletmek için tıkla... Activision ve Capcom oyunlarının adam akıllı türkçe yamaları yok maalesef 3 gündür yama arıyorum bende. Bir dil eklemek bu kadar zor değil