Call Of Duty Modern Warfare Mouse lag sorunu

• Konuyu başlatan SCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.094
Bende de oyun içinde çok ciddi takılmalar oldu dün. Doğru düzgün oynayamadım hiç. Sanki grafikleri internette indirip oluşturuyormuş gibi, kaplamalar sürekli sonradan geliyor, sürekli oyun takılıyor, pingim düşük, ben koşmaya basıyorum ekran bi an donuyor, sonra bi geliyor benim eleman gitmiş duvara toslamış filan. Bu haliyle çok kötü durumda oyun. Bir de ne bileyim, yeni bir şey yok gibi, sürekli birbirinin tekrarı oyunlara bi ton para istemeleri çok saçma geliyor bana.

Bende de oyun içinde çok ciddi takılmalar oldu dün. Doğru düzgün oynayamadım hiç. Sanki grafikleri internette indirip oluşturuyormuş gibi, kaplamalar sürekli sonradan geliyor, sürekli oyun takılıyor, pingim düşük, ben koşmaya basıyorum ekran bi an donuyor, sonra bi geliyor benim eleman gitmiş duvara toslamış filan. Bu haliyle çok kötü durumda oyun. Bir de ne bileyim, yeni bir şey yok gibi, sürekli birbirinin tekrarı oyunlara bi ton para istemeleri çok saçma geliyor bana.
RAM'iniz 8GB veya daha düşükse bu yüzden bu dedikleriniz oluyor olabilir. 30 level olana kadar oynadım hiçbir dediğiniz başıma gelmedi. RAM kullanımı 9.5 GB'larda dolaşıyordu.
Konu sahibine gelecek olursak menüde bende de arada takılıyordu ama CPU kullanımına hiç dikkat etmedim. Aşırı rahatsız etmemişti beni. 2-3 kez girebildim sonrasında zaten ''Server Disconnected'' hatası vermeye başladı giremedim 😀

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı