Herkese selam! Bugün Modern Warfare indirmeye kara vermiştim indirdikten sonra oyunu açtım gerekli kurulumları yaptıktan sonra oyunu oynayacağım diye çok heyecanlanmıştım ta ki o hata gelesiye kadar hata şöyleydi networking failed to start (hueneme- negev) hatasıydı bu hatadan kurtulmak için bir sürü video ve yöntemler denedim fakat hiçbiri işe yaramdı ve sonra buraya sorma kararı aldım.
Herkese merhaba. Call of Duty Warzone 2.0 için gelen son güncellemeden sonra 'Hueneme-NEGEV' kodunda bir hata aldım. Neden kaynaklandığı hakkında en ufak bir bilgim yok. İnternette en ufak bir kaynak bile yok. Sadece X bir sitede konu açılmış onda da herhangi bir çözüm yolu veya denemeye dayalı...
Arkadaşlar aynı sorunu yaşıyordum youtube üzerinden yaptığım bir araştırma sonucu oyuna girebilmemizi sağlayan bir şey buldum. Oyuna VPN ile girip menüye geldiğimiz zaman VPN'i kapatınca oyundan atmıyor aynı zamanda VPN'i kapattığımız için oyunda ping sorunuyla karşılaşmıyoruz. Başka VPN'leri kapadığımız zaman oyundan atarken arkadaşın önerdiği VPN'İ kullandığımızda oyundan atmıyor. Statik IP için ekstra ücret ödemeden bu yol ile oyuna girip oyunu oynayabilirsiniz.