Call of Duty Modern Warfare packet loss sorunu

Relfrah

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Call of Duty Battle Royale modunu oynarken Wi-Fi ile bağlandığımda inanılmaz bir lag ve packet loss problemi yaşıyorum.

Ekran kartı sürücülerim güncel, diğer Online oyunlarda herhangi bir problem yaşamıyorum.

İşin ilginç tarafı telefonumun internetinden bağlandığımda sorun kalmıyor fakat tabii ki internet hızı evdeki kadar iyi olmadığı için biraz yüksek ping değeri ile oynamaya çalışıyorum.

Yaptığım araştırmaya göre de oyun dosyası içerisinden bazı komutlar değiştirdim ve DNS önbelleğini temizledim fakat herhangi bir sonuç alamadım.

Bu sorunu yaşamış ve çözebilmiş bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim, nitekim bu konuda problem yaşayan birçok oyuncu mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu yaşamış ve çözebilmiş bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim, nitekim bu konuda problem yaşayan birçok oyuncu mevcut.
Aynen öyle dostum aynı sorun bende de var. Mesela hatayı şimdi veriyorsa yaklaşık bi' 4 saat sonra falan tekrar denediğimde girebiliyorum. Kesin bir çözümü yok ve sorun oyunculara ait değil CoD'un serverlarına ait.

Aynen öyle dostum aynı sorun bende de var. Mesela hatayı şimdi veriyorsa yaklaşık bi' 4 saat sonra falan tekrar denediğimde girebiliyorum. Kesin bir çözümü yok ve sorun oyunculara ait değil CoD'un serverlarına ait.

Yani koskoca Activision'ın tutan bir oyun yapınca eli ayağı birbirine dolaşmış anlaşılan. Aman herkes girebilsin de nasıl girerlerse girsinler mantığıyla girişim yapmışlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı