F Fırat özen Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 377 18 Kasım 2020 #1 CoD MW çıkalı 1 yıl oldu ama henuz cıkmadı, sizce bu oyun ne olur?
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.815 Çözümler 13 Yer Vorkuta 18 Kasım 2020 #2 Kırılma ihtimali %1. Oyun sürekli internet bağlantısı istiyor.
F Fırat özen Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 377 18 Kasım 2020 #3 Viktor Reznov dedi: Kırılma ihtimali %1. Oyun sürekli internet bağlantısı istiyor. Genişletmek için tıkla... COD Black ops cold war pekı ?
Viktor Reznov dedi: Kırılma ihtimali %1. Oyun sürekli internet bağlantısı istiyor. Genişletmek için tıkla... COD Black ops cold war pekı ?
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.815 Çözümler 13 Yer Vorkuta 18 Kasım 2020 #4 O da aynı sanırım.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #5 Modern Warfare Remastered'tan bahsediliyor sanırım. İndirime girerse ben de alacağım. Sunucular kalabalık oluyor mu, hile çok var mı acaba?
Modern Warfare Remastered'tan bahsediliyor sanırım. İndirime girerse ben de alacağım. Sunucular kalabalık oluyor mu, hile çok var mı acaba?
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2020 #6 Fırat özen dedi: CoD Black Ops cold war pekı? Genişletmek için tıkla... Artık oyun kırma devri bitmiş olabilir. Çünkü sürekli internet bağlantısı istiyor çoğu oyun.
Fırat özen dedi: CoD Black Ops cold war pekı? Genişletmek için tıkla... Artık oyun kırma devri bitmiş olabilir. Çünkü sürekli internet bağlantısı istiyor çoğu oyun.
F Fırat özen Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 377 18 Kasım 2020 #7 Atakan D. dedi: Modern Warfare Remastered'tan bahsediliyor sanırım. İndirime girerse ben de alacağım. Sunucular kalabalık oluyor mu, hile çok var mı acaba? Genişletmek için tıkla... hayır yeni cod mw den bahsediyorum bide cold war dan ? Xredstyle dedi: Artık oyun kırma devri bitmiş olabilir. Çünkü sürekli internet bağlantısı istiyor çoğu oyun. Genişletmek için tıkla... eski o güzel günler geride kaldı desene
Atakan D. dedi: Modern Warfare Remastered'tan bahsediliyor sanırım. İndirime girerse ben de alacağım. Sunucular kalabalık oluyor mu, hile çok var mı acaba? Genişletmek için tıkla... hayır yeni cod mw den bahsediyorum bide cold war dan ? Xredstyle dedi: Artık oyun kırma devri bitmiş olabilir. Çünkü sürekli internet bağlantısı istiyor çoğu oyun. Genişletmek için tıkla... eski o güzel günler geride kaldı desene
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 18 Kasım 2020 #8 Xredstyle dedi: Artık oyun kırma devri bitmiş olabilir. Çünkü sürekli internet bağlantısı istiyor çoğu oyun. Genişletmek için tıkla... Ekim ayı son yılların en çok oyun kırılan zamanı oldu. CPY aynı anda 3-4 tane Denuvo korumalı oyun yayınladı. Yani bittiği falan yok
Xredstyle dedi: Artık oyun kırma devri bitmiş olabilir. Çünkü sürekli internet bağlantısı istiyor çoğu oyun. Genişletmek için tıkla... Ekim ayı son yılların en çok oyun kırılan zamanı oldu. CPY aynı anda 3-4 tane Denuvo korumalı oyun yayınladı. Yani bittiği falan yok
F Fırat özen Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 377 18 Kasım 2020 #9 Lejax dedi: Ekim ayı son yılların en çok oyun kırılan zamanı oldu. CPY aynı anda 3-4 tane Denuvo korumalı oyun yayınladı. Yani bittiği falan yok Genişletmek için tıkla... cod oyunları kırılmıyor galiba artık
Lejax dedi: Ekim ayı son yılların en çok oyun kırılan zamanı oldu. CPY aynı anda 3-4 tane Denuvo korumalı oyun yayınladı. Yani bittiği falan yok Genişletmek için tıkla... cod oyunları kırılmıyor galiba artık
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 18 Kasım 2020 #10 @Fırat özen son 3-4 yıldır çıkan oyunlar internet bağlantısı istediği için kırılmıyor.