Call of Duty MW 2 2020 nereden ucuza alınır?

Sekii

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da dediğim gibi oyunu ucuza alabileceğim bir yer arıyorum. Paylaşımlı hesap olarak baktım ama satan kimseyi göremedim, 8-9 saat için de 500 TL vermek istemiyorum. Bildiğiniz yerler varsa söylerseniz sevinirim. Kusura bakmayın başlıkta bir hata yapmışım MW2 Remastered 2020 olacaktı.

Son düzenleme:
Başlıkta da dediğim gibi oyunu ucuza alabileceğim bir yer arıyorum. Paylaşımlı hesap olarak baktım ama satan kimseyi göremedim, 8-9 saat için de 500 TL vermek istemiyorum. Bildiğiniz yerler varsa söylerseniz sevinirim.

MW2 yerine MW3 alabilirsin ya da bekleyip Black Ops 6 alabilirsin MW3'ün hikayesi akıcı hem de multiplayer ı güzel

Başlıkta da dediğim gibi oyunu ucuza alabileceğim bir yer arıyorum. Paylaşımlı hesap olarak baktım ama satan kimseyi göremedim, 8-9 saat için de 500 TL vermek istemiyorum. Bildiğiniz yerler varsa söylerseniz sevinirim.
500 TL'nin altında pek bulabileceğiniz sanmıyorum. Yayıncı Activision olduğundan dolayı adamlar 2004'de ki oyunu bile 20 dolara satıyor. 165 TL'ye microsoft store'de var ancak sadece konsol için.

MW2 yerine MW3 alabilirsin ya da bekleyip Black Ops 6 alabilirsin MW3'ün hikayesi akıcı hem de multiplayer ı güzel.

MW3 var Xbox olduğu için Black Ops 6 da geliyor benim dediğim MW2 2009 da çıkanın Remastered'ı 2022 de çıkan değil çok da multiplayer odaklı bir insan değilim benim için hikaye önemli 😄

500 TL'nin altında pek bulabileceğiniz sanmıyorum. Yayıncı Activision olduğundan dolayı adamlar 2004'te ki oyunu bile 20 dolara satıyor. 165 TL'ye Microsoft Store'de var ancak sadece konsol için.

Genel de paylaşımlı hesap olarak satarlar dı ama bunu satmıyorlar 😕

Technopat Haberler

Geri
Yukarı