H h.serefengin Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Bildiğiniz gibi Game Pass'e CoD MW3 geldi ve ben bu oyuna Türkçe dublaj kuramıyorum çevri uygulaması IW5sp adlı bir dosya seçmemi istiyor ve bu dosya yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2024
Bildiğiniz gibi Game Pass'e CoD MW3 geldi ve ben bu oyuna Türkçe dublaj kuramıyorum çevri uygulaması IW5sp adlı bir dosya seçmemi istiyor ve bu dosya yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Myotismon_43 Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 842 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #11 Mr.Anyone dedi: Ben sorunsuz GamePass'e TR yama yapabiliyorum hocam uyumluysa sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Uyumlu yama bulmak ölüm işte yok çok nadir bir kaç oyuna ne yaptıysam mod kuramadım mesela mod manager falan olmuyor. Artı 0 Eksi
Mr.Anyone dedi: Ben sorunsuz GamePass'e TR yama yapabiliyorum hocam uyumluysa sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Uyumlu yama bulmak ölüm işte yok çok nadir bir kaç oyuna ne yaptıysam mod kuramadım mesela mod manager falan olmuyor.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #12 Myotismon_43 dedi: Uyumlu yama bulmak ölüm işte yok çok nadir bir kaç oyuna ne yaptıysam mod kuramadım mesela mod manager falan olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben birkaç oyun oynadım ve kısa bir araştırma ile buldum yamaları. Ör: Lies of P ve Atomic Heart aklıma ilk gelenler. Artı 0 Eksi
Myotismon_43 dedi: Uyumlu yama bulmak ölüm işte yok çok nadir bir kaç oyuna ne yaptıysam mod kuramadım mesela mod manager falan olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben birkaç oyun oynadım ve kısa bir araştırma ile buldum yamaları. Ör: Lies of P ve Atomic Heart aklıma ilk gelenler.