Ahlunis Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 İncelemeleri karışık gözüküyor. 84 TL'ye değer mi sizce ?
elementaly Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 29 Ekim 2021 #2 Hocam bana göre değmez.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 29 Ekim 2021 #3 @Ahlunis Onun yerine Infinite Warfare'ın "Digital Legacy Edition" sürümünü satın al. Bu pakete ek olarak MWR bedava geliyor hesaba. Call of Duty®: Infinite Warfare Steam'de %67 İndirimli Infinite Warfare üç benzersiz oyun modu sunar: Sefer, Çok Oyunculu ve Zombiler. store.steampowered.com
@Ahlunis Onun yerine Infinite Warfare'ın "Digital Legacy Edition" sürümünü satın al. Bu pakete ek olarak MWR bedava geliyor hesaba. Call of Duty®: Infinite Warfare Steam'de %67 İndirimli Infinite Warfare üç benzersiz oyun modu sunar: Sefer, Çok Oyunculu ve Zombiler. store.steampowered.com
Ahlunis Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #4 132923 dedi: @Ahlunis Onun yerine Infinite Warfare'ın "Digital Legacy Edition" sürümünü satın al. Bu pakete ek olarak MWR bedava geliyor hesaba. Call of Duty®: Infinite Warfare Steam'de %67 İndirimli Infinite Warfare üç benzersiz oyun modu sunar: Sefer, Çok Oyunculu ve Zombiler. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam bilmiyordum,öyle yapayım o zaman. 132923 dedi: @Ahlunis Onun yerine Infinite Warfare'ın "Digital Legacy Edition" sürümünü satın al. Bu pakete ek olarak MWR bedava geliyor hesaba. Call of Duty®: Infinite Warfare Steam'de %67 İndirimli Infinite Warfare üç benzersiz oyun modu sunar: Sefer, Çok Oyunculu ve Zombiler. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Az önce denedim İnfinite Warfare' oyununa sahip olmak gerekiyormuş.Direk Remastered versiyonunu aldım. Son düzenleme: 30 Ekim 2021
132923 dedi: @Ahlunis Onun yerine Infinite Warfare'ın "Digital Legacy Edition" sürümünü satın al. Bu pakete ek olarak MWR bedava geliyor hesaba. Call of Duty®: Infinite Warfare Steam'de %67 İndirimli Infinite Warfare üç benzersiz oyun modu sunar: Sefer, Çok Oyunculu ve Zombiler. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam bilmiyordum,öyle yapayım o zaman. 132923 dedi: @Ahlunis Onun yerine Infinite Warfare'ın "Digital Legacy Edition" sürümünü satın al. Bu pakete ek olarak MWR bedava geliyor hesaba. Call of Duty®: Infinite Warfare Steam'de %67 İndirimli Infinite Warfare üç benzersiz oyun modu sunar: Sefer, Çok Oyunculu ve Zombiler. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Az önce denedim İnfinite Warfare' oyununa sahip olmak gerekiyormuş.Direk Remastered versiyonunu aldım.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 30 Ekim 2021 #5 @Ahlunis Upgrade versiyona (40 liralık olan sürüm) mı baktın cidden? 99 liralık sürüm IW+MWR paketini içeriyor, yanlış versiyona bakmışsın.
@Ahlunis Upgrade versiyona (40 liralık olan sürüm) mı baktın cidden? 99 liralık sürüm IW+MWR paketini içeriyor, yanlış versiyona bakmışsın.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.407 Çözümler 5 24 Aralık 2021 #6 132923 dedi: @Ahlunis onun yerine ınfinite Warfare'ın "digital legacy Edition" sürümünü satın al. Bu pakete ek olarak mwr bedava geliyor hesaba. Call of Duty®: Infinite Warfare Steam'de %67 İndirimli Infinite Warfare üç benzersiz oyun modu sunar: Sefer, Çok Oyunculu ve Zombiler. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Hocam 40TL olanı ben alacağım dediğiniz gibi mwr bedava mı geliyor? Ahlunis dedi: İncelemeleri karışık gözüküyor. 84 TL'ye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam 40TL olan içinde Modern Warfare Remastered var mı?
132923 dedi: @Ahlunis onun yerine ınfinite Warfare'ın "digital legacy Edition" sürümünü satın al. Bu pakete ek olarak mwr bedava geliyor hesaba. Call of Duty®: Infinite Warfare Steam'de %67 İndirimli Infinite Warfare üç benzersiz oyun modu sunar: Sefer, Çok Oyunculu ve Zombiler. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Hocam 40TL olanı ben alacağım dediğiniz gibi mwr bedava mı geliyor? Ahlunis dedi: İncelemeleri karışık gözüküyor. 84 TL'ye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam 40TL olan içinde Modern Warfare Remastered var mı?
BreWerS Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 896 Çözümler 10 24 Aralık 2021 #7 Evou dedi: Hocam 40TL olanı ben alacağım dediğiniz gibi mwr bedava mı geliyor? Hocam 40TL olan içinde Modern Warfare Remastered var mı? Genişletmek için tıkla... Bunun içinde olması lazım.
Evou dedi: Hocam 40TL olanı ben alacağım dediğiniz gibi mwr bedava mı geliyor? Hocam 40TL olan içinde Modern Warfare Remastered var mı? Genişletmek için tıkla... Bunun içinde olması lazım.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.407 Çözümler 5 24 Aralık 2021 #8 BreWerS dedi: Bunun içinde olması lazım. Eki Görüntüle 1249956 Genişletmek için tıkla... 40TL olanda oyun yok mu yani?
BreWerS dedi: Bunun içinde olması lazım. Eki Görüntüle 1249956 Genişletmek için tıkla... 40TL olanda oyun yok mu yani?
BreWerS Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 896 Çözümler 10 24 Aralık 2021 #9 Evou dedi: 40TL olanda oyun yok mu yani? Genişletmek için tıkla... Yükseltme paketi o, onda yoktur.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #10 Remastered kelimesi CoD MW iki oyunuyla bende anlam buluyor. O kadar kaliteli olmuş ki oyun aşırı iyi görünüyor. Oynaması kat kat zevkli hale gelmiş. Üçüncü oyunu da artık çıkarmalılar.
Remastered kelimesi CoD MW iki oyunuyla bende anlam buluyor. O kadar kaliteli olmuş ki oyun aşırı iyi görünüyor. Oynaması kat kat zevkli hale gelmiş. Üçüncü oyunu da artık çıkarmalılar.