Call of Duty MW ülkemizde yasaklanır mı?

HHilmi

Kilopat
Başlıktan da anlayacağınız üzere böyle bir şey mümkün mü?
Oyunda YPG ve Amerika askerlerini kontrol edeceğimiz ve YPG Amerika ile aynı safhada savaşacağı bilgileri var. Hatta oyunun betasında hangi map hatırlamıyorum, televizyonda Türkiye maçı vardı spiker de maçı Türkçe sunuyordu, bu da Türkiye sınırlarını geçmiş olduklarını gösterir diye düşünüyorum. Şayet benim ne milliyetçiliğimi ne de vatan sevgimi bir oyun değiştirmez, değiştiremez ama propaganda olarak yorumlanıp yasaklanma ihtimali vardır diye düşündüm. Ne de olsa Wikipedia da propaganda sebebi ile yasaklandı.

Olası yasaklanma ihtimalinde oyunu oynayabileceğimiz bir yol var mıdır? Sırf bu yüzden online modunu kaçırmak bana koyar açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir durum var mı cidden, betasını oynadım ama hiç dikkat etmemiştim

Umarım yasaklanır aslında en başta kullanıcıların bilinçli olup satın almaması gerekir.

BF1 Çanakkale cephesi olan bölüme kadar oynadım oyunda olsa Türk bayrağı taşıyan hiçbir şeye ateş edemem sildim oyunu zaten son bölümde de İngiliz casus Thomas Edward Lawrence Halk kahramanı ilan ediyor oyun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…