Murphysic Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2019 #51 Bence bu konu gereğinden fazla başka yerlere çekilmeye başlandı konu takibini bırakıyorum.
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 19 Ekim 2019 #52 K-Pax dedi: Oyunun yasaklanmasını isteyen vatansever arkadaşlardan biri gönüllü olup oyunu erken sipariş verenleri fişlemeye başlasın. Fişlenen oyuncular ileride memur falan olmak isterlerse güvenlik soruşturmasına takılıp ataması yapılmasın. Genişletmek için tıkla... Herkesi kendin zannetme istersen "Müslümanlara Sosyal yasaklanmalı" yazan şahsiyet halâ bu forumda cirit atıyorsa hiç kimseye bir şey olmaz merak etme Konuyu daha fazla başka yerlere çekmenin lüzumu yok zannedersem.
K-Pax dedi: Oyunun yasaklanmasını isteyen vatansever arkadaşlardan biri gönüllü olup oyunu erken sipariş verenleri fişlemeye başlasın. Fişlenen oyuncular ileride memur falan olmak isterlerse güvenlik soruşturmasına takılıp ataması yapılmasın. Genişletmek için tıkla... Herkesi kendin zannetme istersen "Müslümanlara Sosyal yasaklanmalı" yazan şahsiyet halâ bu forumda cirit atıyorsa hiç kimseye bir şey olmaz merak etme Konuyu daha fazla başka yerlere çekmenin lüzumu yok zannedersem.
K-Pax Kilopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 213 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2019 #53 Lian La-Fey dedi: Herkesi kendin zannetme istersen "Müslümanlara Sosyal yasaklanmalı" yazan şahsiyet halâ bu forumda cirit atıyorsa hiç kimseye bir şey olmaz merak etme Konuyu daha fazla başka yerlere çekmenin lüzumu yok zannedersem. Genişletmek için tıkla... "Konuyu başka yerlere çekmenin lüzumu yok" derken iş benim karakter analizime kadar gelmiş
Lian La-Fey dedi: Herkesi kendin zannetme istersen "Müslümanlara Sosyal yasaklanmalı" yazan şahsiyet halâ bu forumda cirit atıyorsa hiç kimseye bir şey olmaz merak etme Konuyu daha fazla başka yerlere çekmenin lüzumu yok zannedersem. Genişletmek için tıkla... "Konuyu başka yerlere çekmenin lüzumu yok" derken iş benim karakter analizime kadar gelmiş
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 20 Ekim 2019 #54 K-Pax dedi: "Konuyu başka yerlere çekmenin lüzumu yok" derken iş benim karakter analizime kadar gelmiş Genişletmek için tıkla... İlk önce analizi yapan sensin ama
K-Pax dedi: "Konuyu başka yerlere çekmenin lüzumu yok" derken iş benim karakter analizime kadar gelmiş Genişletmek için tıkla... İlk önce analizi yapan sensin ama