Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar Call of Duty MW3 oyununda ayarlar Full 2K çözünürlükte oynuyorum fakat ekranda karıncalanma var. Nedenini bulamadım grafik kıstım gene de düzelmedi. Bir sorundan dolayı ekran görüntüsü yükleyemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2024
Arkadaşlar Call of Duty MW3 oyununda ayarlar Full 2K çözünürlükte oynuyorum fakat ekranda karıncalanma var. Nedenini bulamadım grafik kıstım gene de düzelmedi. Bir sorundan dolayı ekran görüntüsü yükleyemiyorum.
leoxfireX Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 35 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Eylül 2024 #2 Film greni seçeneği varsa kapat. Artı 0 Eksi
KS KS Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #3 leoxfireX dedi: Film greni seçeneği varsa kapat. Genişletmek için tıkla... kapattım fakat ana menüdeki yerde olan bozulmalar hala duruyor. Görsel yükleyemiyorum Artı 0 Eksi
leoxfireX dedi: Film greni seçeneği varsa kapat. Genişletmek için tıkla... kapattım fakat ana menüdeki yerde olan bozulmalar hala duruyor. Görsel yükleyemiyorum