qqw1923 Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 77 14 Mayıs 2023 #1 Oyun çeviri net inmiyor, başka site olabilir.
U UnWex Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 161 14 Mayıs 2023 #2 qqw1923 dedi: Oyun çeviri net inmiyor, başka site olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl inmiyor. Dosyayı mı yükleyemiyorsunuz.
qqw1923 dedi: Oyun çeviri net inmiyor, başka site olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl inmiyor. Dosyayı mı yükleyemiyorsunuz.
qqw1923 Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 77 14 Mayıs 2023 #3 UnWex dedi: Nasıl inmiyor. Dosyayı mı yükleyemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kanka 2 GB oluyor sonra 0KB indirme oluyor bekliyor 5dk F5 atıyorum indşrme hata veriyor
UnWex dedi: Nasıl inmiyor. Dosyayı mı yükleyemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kanka 2 GB oluyor sonra 0KB indirme oluyor bekliyor 5dk F5 atıyorum indşrme hata veriyor
U UnWex Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 161 14 Mayıs 2023 #4 Herhangi bir antivirüs engelliyor olabilir mi?
qqw1923 Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 77 14 Mayıs 2023 #5 UnWex dedi: Herhangi bir antivirüs engelliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... mcvirustotal varda onun uyeligide bitti bide windosun var sanırsam işletim sistemim win 11 home UnWex dedi: Herhangi bir antivirüs engelliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... https://www.mediafire.com/file/g1ho1haaylhdviq/call_of_duty_modern_warfare_3_turkce_dublaj.rar/file burda varda virüslüdür bana göre
UnWex dedi: Herhangi bir antivirüs engelliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... mcvirustotal varda onun uyeligide bitti bide windosun var sanırsam işletim sistemim win 11 home UnWex dedi: Herhangi bir antivirüs engelliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... https://www.mediafire.com/file/g1ho1haaylhdviq/call_of_duty_modern_warfare_3_turkce_dublaj.rar/file burda varda virüslüdür bana göre
U UnWex Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 161 14 Mayıs 2023 #6 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal sonuç bulamamış. İstersen indirip dosyayı sana atabilirim.
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal sonuç bulamamış. İstersen indirip dosyayı sana atabilirim.
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.731 Çözümler 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #7 Turkce-yamacom üzerinden indirmeyi deneyebilir misiniz hocam? Site güvenilir ve yama yine OyunÇeviri'nin yaması. CoD: Modern Warfare 3 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu dublaj yamasıyla oyundaki konuşmaları ve yazıları Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com
Turkce-yamacom üzerinden indirmeyi deneyebilir misiniz hocam? Site güvenilir ve yama yine OyunÇeviri'nin yaması. CoD: Modern Warfare 3 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu dublaj yamasıyla oyundaki konuşmaları ve yazıları Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com
qqw1923 Centipat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 77 14 Mayıs 2023 #8 indirimmi ben Teyrn dedi: Turkce-yamacom üzerinden indirmeyi deneyebilir misiniz hocam? Site güvenilir ve yama yine OyunÇeviri'nin yaması. CoD: Modern Warfare 3 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu dublaj yamasıyla oyundaki konuşmaları ve yazıları Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... burayı bir deneyim ikinizede teşşekürler
indirimmi ben Teyrn dedi: Turkce-yamacom üzerinden indirmeyi deneyebilir misiniz hocam? Site güvenilir ve yama yine OyunÇeviri'nin yaması. CoD: Modern Warfare 3 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu dublaj yamasıyla oyundaki konuşmaları ve yazıları Türkçeleştirebilirsiniz. turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... burayı bir deneyim ikinizede teşşekürler