Call of Duty MW3 ve Warzone oyun arkadaşı

Yer
Beşiktaş
Daha fazla  
Meslek
Mali İşler
Arkadaşlar merhaba,

Yaşım 30, birlikte oynadığım hiç arkadaşım yok, akşamları multiplayer silah kasmak için genelde ve Warzone oynuyorum, birlikte takım olarak oynamak isteyen arkadaşları bu konunun altında bekliyorum. Discord sunucusu kurup akşamları keyifli vakit geçirebiliriz.

Levelim 205'lerde galiba şu an ama oyunu satın alalı 2 hafta oldu, ilk Warzone zamanı oynuyordum bu hesabım yeni.

Sezon 1 de başlamıştım aslında Battle Pass kasamadan Knight Online başladık sezon 1 de çok kısa oynadım birkaç gün, şu an sezon 5'te geri döndüm.

Selamlar warzone yeni başladım sayılır warzone 3'den beri ara ara oynuyorum şuan da ise düzenli olarak oynayacağım oynamak isteyen var ise steam ark kodum : 1605339229 veya discord .efesahin istek gönderebilirsiniz

Selamlar konu güncel değil fakat ben de kaliteli ve keyifli sohbet eşliğinde dahil olmak isterim arayışı olan arkadaşlar varsa.

Warzone ID: Nusret#4297990 ekleyin oynarız hocam genelde bu aralar silah kasmak için plunder oynuyorum olmadı alacağım multiplayerını.

Tamamdır hocam PC format atmam gerekti oyunu anca gece indirebilirim yarın oynayabiliriz istersen direkt Discord üzerinden de ekleyebilirsin. .efesahin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı