Call of Duty MW3 vs Black Ops 6

Snedy

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle bayağı bir MW 3 oynadım ve Online modunu aşırı sevdim ama şimdi Black Ops 6 çıktı yeni oyun olur beni ilgilendiren Online kısmı ve Black Ops 6 çıktıpı için MW de ciddili oyuncu kaybı olmasından korkuyorum. Böylelikle MW3 geçeceğim sonra oyuncu kaybı olacak ve Black Ops 6 ya bayağı geriden başlamış olacağım. Online kısmına sizce MW3'ün Online kısmı 1-2 yıl daha gider mi yoksa Black Ops 6 mı daha uzun ömürlü olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ikisinde de her şeyi açtım, BO6 boşuna oynamışım. Online modu MW3'e göre aşırı zayıf. Time to kill sorunu var, yeni güncelleme gelmiş oynamadım belki düzelmiştir. Ama online modu hiç sarmadı sildim ve MW3 devam ediyorum. Uzaktaki adama 1 şarjör boşaltınca anca ölüyordu BO6'da.

Black Ops 6 sevildiği için ve yeni getirilen özellikler oyuncuların da hoşuna gitti bence daha uzun ömürlü olabilir.

Sence MW3 bir iki yıl daha gider mi? Bana da aşırı yavaş ve hantal geldi BO6.

Sence MW3 bir iki yıl daha gider mi? Bana da aşırı yavaş ve hantal geldi BO6.
2025'te yeni bir oyun çıkmazsa gider bence. Ne olursa olsun BO6'ya göre daha zevkli. 3-5 tane silah var çok sıkıldım ben. AS VAL açmak için o kadar uğraştım, boncuk atıyor. Sadece yakın mesafede iyi. Diğer silahlar da görüntü ve oynanış olarak MW3'ün yanından geçemez. Silah çeşitliliğinden hiç sıkılmıyorum.

Çok haklısın hocam muhtemelen MW3 geçerim bonun mapler de beni içine çekemedi.

Black Ops 6'daki zombi kısmını geçemedim sinirlendim ben insanlarla savaşma istiyorum ama oyun beni zombilerle savaştırıyor MW3'e geçilir mi acaba?

2 MP oynayıp yazı yazıyorsun hocam BO6'nın combatı çok daha hızlı ve güzel sadece grafiklerde MW3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…