Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 6 Ekim 2023 #1 Call of Duty'nin 20. yılına özel MWII & Warzone'a günlük her girişinizde fotoğraftaki ödülleri alıyorsunuz. Günlük ödüllerin bitmesine 10 gün var, 7 tane de her gün değişen ödüller bulunuyor. Ödüllerde maziye kaçmışlar bu sefer. Son düzenleme: 6 Ekim 2023
Call of Duty'nin 20. yılına özel MWII & Warzone'a günlük her girişinizde fotoğraftaki ödülleri alıyorsunuz. Günlük ödüllerin bitmesine 10 gün var, 7 tane de her gün değişen ödüller bulunuyor. Ödüllerde maziye kaçmışlar bu sefer.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 7 Ekim 2023 #2 Sanırım ben bulamadım. Ödül almak için bir gereksinim var mı?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 7 Ekim 2023 #3 nefti dedi: Sanırım ben bulamadım. Ödül almak için bir gereksinim var mı? Genişletmek için tıkla... MW2 veya Warzone ikisinden birini indirip oyuna girdiğiniz an karşınıza fotoğraftaki pencere geliyor, oradan claim ediyorsunuz ödülleri.
nefti dedi: Sanırım ben bulamadım. Ödül almak için bir gereksinim var mı? Genişletmek için tıkla... MW2 veya Warzone ikisinden birini indirip oyuna girdiğiniz an karşınıza fotoğraftaki pencere geliyor, oradan claim ediyorsunuz ödülleri.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 7 Ekim 2023 #4 Emir M. dedi: MW2 veya Warzone ikisinden birini indirip oyuna girdiğiniz an karşınıza fotoğraftaki pencere geliyor, oradan claim ediyorsunuz ödülleri. Genişletmek için tıkla... Warzone'a girdim ama böyle bir ekran gelmedi maalesef. Oyuna sahip değilim, sadece Warzone oynuyorum.
Emir M. dedi: MW2 veya Warzone ikisinden birini indirip oyuna girdiğiniz an karşınıza fotoğraftaki pencere geliyor, oradan claim ediyorsunuz ödülleri. Genişletmek için tıkla... Warzone'a girdim ama böyle bir ekran gelmedi maalesef. Oyuna sahip değilim, sadece Warzone oynuyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 7 Ekim 2023 #5 nefti dedi: Warzone'a girdim ama böyle bir ekran gelmedi maalesef. Oyuna sahip değilim, sadece Warzone oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Ödül ekranı gelmese bile sistem arkada ödülleri aktif edebiliyormuș. Envanterinizi ödüller gelmiş mi diye kontrol edin.
nefti dedi: Warzone'a girdim ama böyle bir ekran gelmedi maalesef. Oyuna sahip değilim, sadece Warzone oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Ödül ekranı gelmese bile sistem arkada ödülleri aktif edebiliyormuș. Envanterinizi ödüller gelmiş mi diye kontrol edin.