Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.985 Makaleler 26 Çözümler 519 19 Ekim 2023 #1 Adamlar bu işi yapıyor ya. Çok güzel uyarlamışlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adamlar bu işi yapıyor ya. Çok güzel uyarlamışlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
7 702266 Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 998 Çözümler 7 19 Ekim 2023 #2 Aklıma direkt "Remember, no Russian." repliği geldi nedensizce, video başı ortamı o yere benzettim. Aşırı güzel de yapmışlar gerçekten .
Aklıma direkt "Remember, no Russian." repliği geldi nedensizce, video başı ortamı o yere benzettim. Aşırı güzel de yapmışlar gerçekten .
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 19 Ekim 2023 #3 Emir M. dedi: Adamlar bu işi yapıyor ya. Çok güzel uyarlamışlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Lobby'de kötü mikrofon kalitesi ile küfür edip bağıran adamlar yok 0/10.
Emir M. dedi: Adamlar bu işi yapıyor ya. Çok güzel uyarlamışlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Lobby'de kötü mikrofon kalitesi ile küfür edip bağıran adamlar yok 0/10.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.985 Makaleler 26 Çözümler 519 19 Ekim 2023 #4 703768 dedi: Lobby'de kötü mikrofon kalitesi ile küfür edip bağıran adamlar yok 0/10. Genişletmek için tıkla... O olsaydı cidden izlerken patlardım bu arada.
703768 dedi: Lobby'de kötü mikrofon kalitesi ile küfür edip bağıran adamlar yok 0/10. Genişletmek için tıkla... O olsaydı cidden izlerken patlardım bu arada.