Roma İmparatorluğu Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 771 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Dünya Dün 15:55 #1 Oyun Adı: Call of Duty®: Modern Warfare® Sürüm: Standart Sürüm İndirimli Fiyat: 19,79 Dolar İndirimsiz Fiyatı: 59,99 Dolar İndirimin geçerlilik süresi: 3 Aralık tarihine kadar. Türkçe Dil Desteği: Türkçe Dil Desteği mevcut değil. Oyunun sayfası: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyun Adı: Call of Duty®: Modern Warfare® Sürüm: Standart Sürüm İndirimli Fiyat: 19,79 Dolar İndirimsiz Fiyatı: 59,99 Dolar İndirimin geçerlilik süresi: 3 Aralık tarihine kadar. Türkçe Dil Desteği: Türkçe Dil Desteği mevcut değil. Oyunun sayfası: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.498 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:19 #2 Eski call of duty oyunları hileciler/hile koruması konusunda sıkıntılı oluyor.
Efresh01 Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.076 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH 32,0 GB RAM Cinsiyet Erkek Dün 21:51 #3 EagleEnes dedi: Eski Call of Duty oyunları hileciler/hile koruması konusunda sıkıntılı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 haftadır oynuyorum hileye denk gelmedim ama illa hileci vardır.
EagleEnes dedi: Eski Call of Duty oyunları hileciler/hile koruması konusunda sıkıntılı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 haftadır oynuyorum hileye denk gelmedim ama illa hileci vardır.